tisdag 10 februari 2009

Jag har fått en utmaning!

hej

Igår var gubben och jag en runda till Kristianstad, vi hade lite ärenden att uträtta, vi var också inne en runda på Kupan, där hittade jag lite böcker m.m som jag skall sätta ut på Tradera, köpte också en snygg vas i blått glas och ett par fina ljuslyktor till mig själv. När vi var på väg till Kristianstad kom vi på att det hade varit bättre om vi väntat till idag tisdag eftersom gubben behöver ha sina papper om aktivitetsstöd underskrivna idag, så det blir så att vi får köra dit idag också. Vi kunde ju sparat en runda till Kristianstad om vi hade tänkt efter lite grann, men när vi kom på detta så var vi ju nästan framme!

Jag tänker faktiskt gå in på Kupan idag också, efter lite övervägande så har jag bestämt mig för ett par grejer till som jag hittade igår, hoppas nu bara att dom finns kvar.

Imorgon fyller sonen 23 år, så vi skall köpa en present idag också.

Jag har fått en utmaning från min bloggvän Hjördis uppe i Lillhärdal!

Så här lyder utmaningen!

Gå in i mappen "mina bilder".

Gå till den sjätte mappen och välj
därefter den sjätte bilden i den mappen.

Visa bilden i bloggen och skriv något om den!!

Den här bilden blev det!
christians student 017
Det här är från vår sons student 2007, det är vår son Christian och hans dåvarande tjej Anna som är på bilden. Bilden är tagen i Karlshamn den 12 juni 2007. Christian tog då studenten och slutade sina tre år på John Bauer Gymnasiet i Karlshamn, Anna har också studentmössa eftersom hon helgen tidigare hade tagit studenten uppe i Katrineholm.

Den här utmaningen skickar jag vidare till:

De 6 stycken som jag utmanar är följande!

Nettan – den underbara bloggen

Dalahavens

++[HANSEN]++

Anki

Kattatantens blogg

Inga Magnusson

Lovely day
hugs 
Nilla

2 kommentarer:

  1. Hej Nilla! Tack för dina ord,, min bil gick igenom utan nåra som helst på pekande , utom ljuset riktning,, men det fixade han , när jag snällt bad honom.. Så jag är nöjd o glad.. Din utmaning den tror jag att jag struntar i .. får så mycket sånt nu. Har gjort en det får räcka .. Hoppas du inte blir ledsen för det.. Ha det gott nu så höres vi igen vännen Kramizzar till dig

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder Du gör!

    SvaraRadera