tisdag 6 oktober 2009

Vad vore livet utan familj och vänner?

mgpsmem Jag får tacka alla för Era fina kommentarer vad gäller min fotvårdsbehandling. För det första vill jag kommentera en del som skrivit att den här landstingspolitikern som säger att jag har rätt till fotvård borde kunna gå vidare med detta till högre nivå, men nu är det så att han har gett oss ett råd att anmäla det till förtroendenämnden här i Blekinge. Idag har vi lagt en anmälan till denna nämnd, så nu får vi se vad det blir av det.

yintsiepj(1) 

Gubben har idag ägnat största delen av dagen till att gå igenom internetsidor och min journal för att se vad jag har rätt till. Det verkar vara skillnad var man bor i landet, och det verkar vara så att om jag hade varit boende i Västra Götaland eller i Uppsala så hade läget nog varit ett annat. Vården bör väl inte vara olika var man är boende i landet, eller vad tycker ni??  Vi tycker ju i Sverige att vi har en bra hälso- och sjukvård, och jag vet av egen erfarenhet att vår sjukvård är utomordentlig när det gäller akutsjukvård, men enligt mig så saknas det mycket mellan primärvård och akutsjukvård.

Nog om detta för idag, det kommer säkert att bli en följetong, det här.

thankyouangelwhite

Jag älskar min familj som ställer upp för mig i detta läge, man är själv inte så stark när man under alla år som man varit sjuk, alltid har fått nej till sin s.k. berättigade vård på grund av en ovanlig diagnos.filnamn-93efaa7574c5e3159f880cd219fdff984a83223d87b24
Jag beundrar också alla mina vänner, både här via bloggen och ute i verkliga livet som så 
beundransvärt ställer upp för mig!

blessingspinkbearNilla

4 kommentarer:

 1. Anki.Lundblad.6 oktober 2009 21:39

  Hej Kära Nilla! Jag får så dåligt samvete för att jag inte skrivit till dig på ett tag och du som varit inne hos mig flera gånger..Nu läste jag din blogg om detta med sjukvården, Fy det är inte klokt hur det särbehandlas, sen jag ser dina fötter och knä/ben.. Har nog inte riktigt förstått ditt handikapp, Inte vet jag heller riktigt vad din diagnos betyder..Kanske för att du alltid verkar så positiv,, eller jag vet inte hur jag skall säga det.. Jag som diabetiker får ju hjälp utan tvekan med mina fötter och du behöver väl verkligen hjälp...Hoppas allt ordnar sig till det allra bästa min vän.. Tur du har din goa familj som verkar finnas för dig i allt. Du är stark, det har jag förstått.. Fortsätt med det.. Du är fantastisk.. Massor av kramar från mig..

  SvaraRadera
 2. Hej Anki

  Du behöver alls inte ha dåligt samvete för att Du inte har skrivit till mig, och vad gäller min diagnos så vet inte så många inom sjukvårdspersonalen heller vad som gäller den här diagnosen, det är väl det som är problemet och dom säger nej i stället för att ta reda på vad som verkligen gäller.

  Tack för ditt stöd, det värmde!

  Kram
  Nilla

  SvaraRadera
 3. Eftersom du besöker VC ,så tycker man att någon kunde sätta sig in i det.Har läst lite om din sjukdom,men inte förens jag såg dina bilder förstått att det måste vara otroligt jobbigt.
  Men det är ändock svårt att riktigt förstå hur du har det.
  Önskar verkligen att du får hjälp snart Kram Carina

  SvaraRadera
 4. Tack Carina!

  Ja, man tycker ju att dom borde sätta sig in i det här, men dom skiter fullständigt i det. Jag brukar inte vilja gnälla, men jag blev så arg när jag inte fick fotvård trots att jag har remiss. Jag är en ganska positiv person och har väl i stort sett alltid sett positivt på saker och ting, det har väl hjälpt mig till stor del att jag är så "sprallig".

  Kram
  Nilla

  SvaraRadera