tisdag 13 oktober 2009

Dålig TV4 Play

1817904caggfjfx1g

I lördags blev det ju en TV-kväll med fotboll för oss här i familjen Hansen. På SVT gick ju “Här är ditt liv” och på TV4 gick “Körslaget”, jag tänkte ju titta på dessa båda program i efterhand på nätet, men det finns vissa problem med detta.

Just nu är det TV4Play som är sämst att titta på med vårt bredband. Tidigare hade vi även problem med SVT Play, men det har blivit bra och där kan jag numera se programmen i efterhand. Jag har bland annat missat “Bonde söker fru” och försökt se detta via nätet men det fungerar inte alls, ljud och bild synkroniserar inte. Finns det fler som har detta problem??

Det är ju i alla fall jättekul att det fungerar med SVT Play, för i förrgår såg jag “Här är ditt liv” där kvällens huvudperson var Sven Wollter, denna underbara skådespelare, och lika fascinerande person, alla dessa framgångar som han har haft i sin skådespelarkarriär, men ändå har han förblivit samma person, och aldrig blivit någon
”Diva”  u
tan alltid “varit sig själv”, detta är beundransvärt. Programmet var både roligt och samtidigt väldigt rörande. Sist men inte minst var det så kul att se alla hans barn som framförde en hyllning till sin pappa.
Det är ju egentligen bara ett av hans barn som jag har någon tidigare
“relation” till och det är ju 
Stina Wollter, denna fina programledare för “Karlavagnen”, som kan diskutera de mest skilda ämnen med inlevelse, allt från de verkligt sorgliga och gripande till de riktigt gemytliga och hemtrevliga.
 blogg_2094 blogg_2094blogg_2094

Här får ni lys og varme i denne
sene og mørke aften!

1567769jhzjt0q0ze

Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar