måndag 5 oktober 2009

Packat och klart!

 69

Ja, då var det packat och klart, jag började morgonen med att packa Tradera-vinsterna, nu är veckans sändning Paket postad. Gubben har varit iväg med dom nu i eftermiddags, han har också handlat lite till maten, så nu skall jag strax på börja på images(7) maten.

sad(1)
I övrigt har den här måndagen avlöpt ganska lugnt, förutom att jag har fått nej på min fotvårdsbehandling som jag har remiss till. Enligt fotvårdsspecialisten på vårdcentralen och vårdcentralens chef så blir det ett nej, eftersom jag inte är reumatiker eller diabetiker. Dessa riktlinjer vad som gäller och vilka som skall få fotvårdsbehandling kommer ju från landstingspolitikerna och vi har tidigare varit i kontakt med en landstingspolitiker som har kollat vad som gäller. Han säger att det är det medicinska behovet som skall avgöra om jag skall få den här behandlingen, och enligt honom så finns det ju ett medicinskt behov, eftersom jag på grund av min sjukdom har en stor risk att få infektioner vid sår, jag har nämligen haft rosfeber 2 ggr och enligt läkarexpertis blir i stort sett rosfeber värre för var gång som man får den, senaste gången blev jag akut inlagd och fick penicillin intravenöst dygnet runt i ca 5 dagar. Nu känns det som att jag snart skiter i det här med fotvårdsbehandlingen. Det verkar som att dom tror att jag tycker att den här behandlingen skulle vara någon skönhetsbehandling men det kan jag verkligen säga till Er alla att någon skönhetsbehandling kan man inte tala om när man har den här sjukdomen, (Klippel-Trenaunay-Weber Syndrome).

PICT2703

PICT2704 Så här ser min fot ut just i dagsläget!

PICT2706 
Det här är mitt knä och underben.

version-cb12a172e8ebe44b5c6f9356d6bc8359 

Hittade ett ordspråk som gäller
motgångar, jag skall tydligen bli både stark och klok :)

Motgången är ofta en förklädd vän. Möt den med tacksamhet, för den ger dig styrka och klokskap.filnamn-b0192aa4f4a146e88cff4d6853056f874ac773693a5f7

Önskar Er alla en trevlig

måndagskväll och hoppas

att Ni får en fin vecka!

fdohan(1)  Nilla

3 kommentarer:

 1. Jävla idioter på vårdcentralen...

  SvaraRadera
 2. Håller med nettan.Är ju helt klart.
  Finns det någon högre upp som kan hjälpa till.Eller så tycker man att
  landstingpolitiker kunde ta kontakt o tala om vad det är som gäller.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag tänkte samma som Carina om inte denna politiker kunde ta kontakt och berätta.
  Önskar dig allt det bästa!
  Kram från livsnjutare.

  SvaraRadera