lördag 3 oktober 2009

Rio de Janeiro får OS 2016

vfklryfs(2)

its_just_those_rany_days Här regnar det och det är ganska mörkt idag.

Igår hade Danmark och Köpenhamn storbesök av USA:s president, Barack Obama var i Köpenhamn för att marknadsföra sin  hemstad Chicago vid valet av stad för OS 2016, men det hjälpte inte utan det var Rio de Janeiro i Brasilien som blev vinnare. Detta är en historisk seger, eftersom det är första gången i historien som ett OS genomförs i ett sydamerikanskt land.

Den brasilianske presidenten, Lula da Silva, har arbetat hårt för att få OS till Rio de Janeiro och när det blev klart att detta hade lyckats så grät han av glädje.

72aa86b6deab490c9cd82903addbd6bb_Pelelula Pelé og President Lula da Silva kramar om varandra när det är klart att Rio de Janeiro blir värd för OS 2016.
Bild lånad från www.dr.dk

yellflwerline

Jag har tänkt över det här med min blogg och om jag skall avsluta den, försöker väl hänga med ett tag till. Var ju lite besviken igår angående antalet besökare, men tydligen var det något fel på min besöksräknare. Jag hade haft en besökare på ca 2 dygn och jag tyckte väl att det inte var så kul när jag visste att denna enda besökare var min gubbe som hade läst bloggen. Nu har gubben och svärsonen tillsammans kollat över min besöksräknare och den lade inte till några besök och inte heller kunde jag se om det var någon online på bloggen när jag kollade, men nu skall den här räknaren fungera, nu kan jag också se om det är någon online på min blogg när jag kollar.

yellflwerline

Igår kväll kom Anette och Christer hit, dom hade sina datorer med sig, så vi satt här och kollade diverse saker. Dottern visade mig också att Christian har lagt ut lite låtar på Youtube, det är låtar där han sjunger, det var kul att höra dessa, han hade inte sagt ett ljud om detta till mig eller gubben.

greatday_(2)

hug-glitter19_38875687 Nilla

1 kommentar:

  1. Hej Nilla!
    Jag tittar inom nästan varje dag men det är inte alltid jag skriver... på sista tiden har det varit lite färre besök för livet har varit ganska mörkt... men bättre nu... Bra piller! Ha en skön kväll! Kram kattatanten

    SvaraRadera