torsdag 4 april 2019

Jag och mitt dåliga självförtroende!


God kväll kära läsare!

Så blev det lite avbokat från agendan i morgon. Dom har ringt från Vårdcentralen idag och meddelat att min fotvårdsspecialist är sjuk så fotvårdsbehandlingen får vänta ett tag.

Jag har börjat fundera på en sak med att man försöker bli vän med vissa personer på Facebook och på andra sociala medier. Ibland hittar jag någon "gammal" vän från barndomen och från ungdomen, då kan jag tycka att det kan vara kul att var vän med dom på t.ex. Facebook, jag skickar en vänförfrågan och sedan väntar jag ett tag eftersom dom skall få lite tid på sig att svara på min vänförfrågan, men sedan tycker jag att det är konstigt att dom inte har svarat på min vänförfrågan men ser då att dom har tagit bort det där med möjligheten att bli vän med dom. Då kan man inte längre skicka vänförfrågan utan man måste skicka meddelande för att få kontakt med dessa personer.  

Jag känner då att mitt dåliga självförtroende kommer tillbaka. Varför vill dom inte vara vän med mig? Jag vet att jag är stark och att jag skall strunta i all negativa tankar men samtidigt så känns det som att jag vill göra allt för att passa in. Det enda jag vet är att mina bästa vänner har jag i min man och mina barn.  Dom älskar mig som jag är! 
1 kommentar:

  1. Om någon inte vill vara vän med dig här på fb så är det deras förlust inte din!
    Då är det ingen vän och såna kan man bara för utan dom som blir vän för att bara snoka runt. Jag tycker du är både tuff och stark! Lägg inte din energi på sånt här! Kramis

    SvaraRadera