lördag 13 april 2019

Ischias igen!

Idag blev det inte riktigt som planerat. Tony och jag hade tänkt åka iväg och shoppa lite men jag kände redan igår kväll när vi satt och kollade på TV att jag började få ont av ischias och idag hade jag jätteont när jag vaknade så något shoppande blev det inte för mig idag. 

Tony fick i alla fall köra iväg och handla det nödvändigaste. Vi behövde ju bl.a köpa hundmat till Voli. Vi var ju hos veterinären med Voli för ca 1 månad sedan och då trodde dom att han eventuellt hade drabbats av rävskabb eller någon annan parasit. Han hade en hemsk klåda så han kliade sönder huden. Veterinären skrev ut en hel del mediciner och sedan rekommenderade dom en särskild mat som skulle läka huden. Denna mat var väldigt dyr, den kostade ca 1000 kronor för 10 kg.  Han har blivit mycket finare i pälsen efter att ha fått den läkande maten men sedan funderade vi på vilken mat vi skulle kunna ge honom i fortsättningen och vi hörde att det är ganska vanligt att schäfrar inte tål vegetabilisk mat så nu köper vi mat som innehåller mycket protein. Vi har hittat en ganska billig mat på Lidl med hög proteinhalt som han verkar må bra av och han har inte klåda längre så det känns väldigt skönt.

På grund av smärtorna jag haft idag så har jag inte orkat fixa så mycket här men jag har i alla fall plockat undan lite grann och tvättat några maskiner. Tony och jag kollade över mina mediciner idag och när han ändå skulle iväg för att handla fick han hämta ut medicinerna som tog slut när jag laddade dosetten för nästa vecka.
Önskar alla läsare en underbar lördag!
🐣🐥Ta väl hand om Er och varandra!

 

1 kommentar:

  1. Fy. Ischias är inte kul. Haft det själv. Hoppas det ger sig snart. Carina

    SvaraRadera