söndag 30 maj 2010

Mors dag

1-mothers-day-1
Här blev det en lugn dag med inget morsdagsfirande. Vid femtiden kom dottern och svärsonen hit för att hämta Skorpan och då hade jag gått och lagt mig för att jag har en del smärtor, och efter vad jag tror, så beror en del av smärtorna på min bältros, de andra smärtorna som jag har varje dag, dom känner jag ju igen på ett annat vis. Jag vilade ungefär en timme och sedan kände jag mig lite piggare, men då hade dottern och svärsonen åkt hem till sig, egentligen var dom väl här för att hämta sin hund Skorpan, som vi har passat sedan igår kväll när dottern och svärsonen skulle ut på krogen. Vår son åkte igår till sin kompis Björn som hade en visning av sin lägenhet, efter det blev det för dom en runda till Karlshamn för att träffa Björns mamma och efter efter det blev det krogen även för dom. Idag kom sonen hem efter sin utekväll, han var trött som en gammal gnu och han gick och lade sig, här sitter gubben och jag nu helt allena.

I morgon är en annan dag och jag vill härmed 
dela mig av en dikt som jag hittade på nätet, vad jag har fått reda på så finns den här dikten i en diktbok av Lars Björklund.

Jag tycker verkligen att den här dikten andas hopp om kanske en bättre verklighet för oss alla.

Kvällsgryning1036105p6qwli3ciq

Jag flyger

norrut
det är sent i maj
och kvällarna
mörknar långsamt
Det ljusnar
oavbrutet
Vid midnatt
är himlen svagt blå2244689coirysmpc52244689coirysmpc5

Jag reser   
inåt
det är mitt i livet
och mörkret
skingras sakta

zz45 Nilla369163cxr4v5b443

1 kommentar:

  1. Usch ...bältros kan inte va någon höjdare att ha, en bekant till mig har haft det ett par ggr och hon säger det är fruktansvärt.
    Jag hoppas du kryar på dig.
    Kram

    SvaraRadera