måndag 3 maj 2010

Hemma igen!

482383068 , Nu har gubben och jag varit hemma några timmar. Jag har varit på laboratoriet på Blekingesjukhuset i Karlshamn för provtagning. När jag gick ut från lasarettet för att se var gubben hade parkerat så ser jag först var han står med bilen och sedan upptäcker jag helt plötsligt att lite längre framför mig, nästan framme vid gubbens bil, där går min syster och hennes man, min syster hade varit inne på återbesök idag, det är ca ett år sedan hon fick en hjärtinfarkt och gjorde en s.k. ballongsprängning. Dom blev ganska så paffa när det blev så att vi träffades där, vi fick i alla fall en liten pratstund innan vi begav oss på var sitt håll. Gubben och jag körde till sedan till “Jem och fix”, där vi köpte en massa tejp som vi skall ha till våra Bocciabanor i helgen. Efter det så blev det en
runda in på Kupan för mig, där hittade jag superfina ljuslyktor, det var ljuslyktor tillverkade i Finland, av märket Iittala, 2 riktigt mörkblå och en av genomskinligt glas, dessa 3 ljuslyktor fick jag köpa för totalt 30 kronor och det är jättebilligt. De här ljuslyktorna skall jag behålla själv, jag som älskar att tända ljus, utöver detta hittade jag också
ett jättefint påslakan med Nalle Puh och hans vänner, detta är passande till barnvagn eller till en babysäng och det är verkligen fint, verkar inte vara använt, lite andra saker köpte jag också, påslakanet och en del av de andra grejerna skall jag auktionera ut på Tradera. Gubben var inne på Citygross och handlade lite mat också, efter det blev det hemfärd.
version-3b60dfb4e53278abe2ebddbd92fff2c6 
Jag har inte hunnit med så mycket efter att vi kom hem, men en maskin tvätt har jag i alla fall kört och nu börjar snart fotbollen på radion, ikväll spelar Mjällby AIF hemma på Strandvallen i Hällevik och motståndet står IFK Göteborg för. Jag har fått en flaska ekologiskt vin av Ulf och ikväll skall jag prova detta vin, jag ska ta ett glas av det här vinet och lyssna på matchen via nätet, hoppas nu att Mjällby AIF vinner ikväll, det hade suttit fint med en seger nu igen efter ett par förluster.

39

41203744504776 Nilla58226557

1 kommentar:

  1. Hej Gunilla
    Nästa gång du kommer till City Gross kan du väl hälsa på mig. Jag bor på Garvaregaten 2, mittemot City Gross i det stora nya huset man ser från parkeringen.
    Kramar
    Sten-Evert

    SvaraRadera