onsdag 15 maj 2019

Hos Malou efter tio och Mjällby AIF...

God kväll kära läsare!

Så blev det kväll denna onsdag mitt i majl! Jag gick upp ganska tidigt och tog mina morgonmediciner, sedan satte jag mig vid datorn och sorterade lite grejer samtidigt som jag kollade med "ett halvt öga" på Nyhetsmorgon. Klockan 10:00 åt jag min frukost och kollade på "Malou efter tio". Idag var Patrik Lundberg (författare och journalist) och hans syster Paula som är uppväxta här i Sölvesborg med i programmet. Hos Malou pratade de båda syskonen om hur det var att växa upp och leva med en ensamstående mamma i ett hem där det fanns mycket kärlek men inte så mycket pengar. Det var ett jättebra inslag och jag kände igen en del från min egen uppväxt med en ensamstående pappa med 3 barn som skulle få pengarna att räcka till. Jag hade också ett väldigt kärleksfullt barndomshem, men så mycket pengar fanns det inte.

I övrigt har jag fixat och donat med de vanliga hushållssysslorna här hemma idag. Jag fick lite frisk luft idag också när jag släppte ut Voli... jag orkade inte byta till den bärbara syrgasen men jag gick så långt ut som slangen från den stationära syrgasen räckte. Vid 3-tiden i eftermiddags blev det så dags för en välbehövlig dusch... när Tony slutade så ringde han hem och undrade om han skulle handla något och då bestämde vi att han skulle köpa fläskfilé och bacon så ikväll blir det baconlindad fläskfilé med potatis och sås till middag. Innan vi började på middagen körde Tony upp till en av våra grannar för att laga deras tvättmaskin.
Snart börjar matchen mellan matchen mellan mitt favoritlag Mjällby AIF och Trelleborgs FF som ikväll spelar på Strandvallen i Hällevik (Mjällby AIF:s hemmaarena).


Ljum vind smeker min rygg,
rufsar mitt vilda hår

rör mig med vinden
en kväll tidigt i maj.
Önskar alla läsare en fantastisk onsdagskväll!

Ta väl hand om Er och varandra!1 kommentar:

  1. Det låter som ett intressant och trevligt program att se. Jag tror att det allra viktigaste är att det finns kärlek i hemmet under uppväxten. Dom som har vuxit upp med en massa pengar i ett kärlekslöst hem verkar inte alltid vara så lyckliga inombords.
    Middagen lät jättegod!
    Ha en fortsatt fin kväll! Kram!

    SvaraRadera