onsdag 15 maj 2019

Hos Malou efter tio och Mjällby AIF...

God kväll kära läsare!

Så blev det kväll denna onsdag mitt i majl! Jag gick upp ganska tidigt och tog mina morgonmediciner, sedan satte jag mig vid datorn och sorterade lite grejer samtidigt som jag kollade med "ett halvt öga" på Nyhetsmorgon. Klockan 10:00 åt jag min frukost och kollade på "Malou efter tio". Idag var Patrik Lundberg (författare och journalist) och hans syster Paula som är uppväxta här i Sölvesborg med i programmet. Hos Malou pratade de båda syskonen om hur det var att växa upp och leva med en ensamstående mamma i ett hem där det fanns mycket kärlek men inte så mycket pengar. Det var ett jättebra inslag och jag kände igen en del från min egen uppväxt med en ensamstående pappa med 3 barn som skulle få pengarna att räcka till. Jag hade också ett väldigt kärleksfullt barndomshem, men så mycket pengar fanns det inte.

I övrigt har jag fixat och donat med de vanliga hushållssysslorna här hemma idag. Jag fick lite frisk luft idag också när jag släppte ut Voli... jag orkade inte byta till den bärbara syrgasen men jag gick så långt ut som slangen från den stationära syrgasen räckte. Vid 3-tiden i eftermiddags blev det så dags för en välbehövlig dusch... när Tony slutade så ringde han hem och undrade om han skulle handla något och då bestämde vi att han skulle köpa fläskfilé och bacon så ikväll blir det baconlindad fläskfilé med potatis och sås till middag. Innan vi började på middagen körde Tony upp till en av våra grannar för att laga deras tvättmaskin.
Snart börjar matchen mellan matchen mellan mitt favoritlag Mjällby AIF och Trelleborgs FF som ikväll spelar på Strandvallen i Hällevik (Mjällby AIF:s hemmaarena).


Ljum vind smeker min rygg,
rufsar mitt vilda hår

rör mig med vinden
en kväll tidigt i maj.
Önskar alla läsare en fantastisk onsdagskväll!

Ta väl hand om Er och varandra!2 kommentarer:

 1. Det låter som ett intressant och trevligt program att se. Jag tror att det allra viktigaste är att det finns kärlek i hemmet under uppväxten. Dom som har vuxit upp med en massa pengar i ett kärlekslöst hem verkar inte alltid vara så lyckliga inombords.
  Middagen lät jättegod!
  Ha en fortsatt fin kväll! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera