torsdag 16 maj 2019

Denna torsdag!

God kväll kära läsare!

Så är snart denna dag också till ända. Idag har jag inte alls mått bra... jag sov skitdåligt i natt och hade bröstsmärtor igen så dagen började inget vidare. Tony och jag körde ändå som planerat till Växjö, på hemvägen gick vi in på IKEA i Älmhult där vi handlade lite saker. När vi kom hem fick jag lägga mig eftersom mitt vänsterben var enormt svullet och här har jag legat det mesta av kvällen.

Nu skall jag titta färdigt på matchen mellan Finland och Danmark i Ishockey VM innan det är dags att sova. 


Önskar alla läsare en God Natt 🌛💜

3 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera
 2. Jag har gått igenom relationen saga med min man i 2 år eftersom han fuskar på mig och den här kvinnan är otrogen
  på mig med är böjd på att bryta mitt hem och vi till och med kom till en skilsmässa och bestämde mig för att lämna mig för den andra kvinnan, jag berättade för min vän på kontoret om skilsmässan på tisdag och hon rekommenderade mig till Dr Ilekhojie som räddade mitt äktenskap och tog min man tillbaka till mig och han knepade ner i går och ursäktade allt och svor aldrig att lämna eller fuska på mig någonsin igen och är så glad min familj är tillbaka och mina barn är glada att alla har liknande förhållande problem bör kontakta honom på gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259 jag är så glad min familj är tillbaka och jag vill att alla par ska förstå att skilsmässa aldrig är svaret WEBSITE: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

  SvaraRadera
 3. För bara några månader sedan gick jag igenom samma relationproblem / missförstånd med min make, vi har varit gift i över 6 år. Det var verkligen sött och ibland sent förra året var det så hemskt eftersom min man började fuska på mig och letade efter en sättet att skilja sig från mig, vi blev uppdelade före 3 månader efter och vi kom tillbaka igen första kvartalet i år, just förra månaden lämnade han mig helt med våra två barn bakom utan barns stöd ekonomiskt och inte heller säga ett adjö till mig . Jag var så deprimerad, förvirrad och undrade vad jag gör fel. Tidigare år deltog vi båda par i äktenskaplig rådgivning / seminarier och slutligen bestämde jag mig för en terapeut men till ingen nytta, inget förändring i vårt förhållande försvann varje dag, jag älskar den här mannen jag vill ha honom tillbaka så desperat om inte för mig själv men för barnens skull de kommer att behöva honom alltid hemma och jag vet inte hur jag kunde förklara saker till deras förståelse. Jag var väldigt tur att läsa en inläggskommentar online blogspot artiklar hur en dam från Los Angeles-baserade journalisten hittar äkta kärlek stavar för att få tillbaka sin ex kärlekspartner efter 9 års hjärtslag av förhållanden och hon gifte sig omedelbart några veckor efter Dr.Oduduwa ( dr.oduduwaspellcaster@gmail. com) lunchade en förtrollning för att hon skulle hitta sann kärlek och gifta sig. Jag hade turen att få tillgång till den personliga e-postadressen till den spirituella kärlekspråksdrivaren som heter Dr.Oduduwa är en bra man hålla sitt ord.
  Dr.Oduduwa kontaktadress jag kopierade kommentarer från blogginlägg online. Jag skickar också e-postmeddelande till Dr. Jag förklarade min relationssituation till oduduwa och han lovade att hjälpa mig att föra min man hem. Jag försökte för det finns inget annat jag kunde ha gjort för att få honom tillbaka hem omedelbart på kort tid. så överraskande att jag fick ett telefonsamtal från min man efter tre månader att han lämnade hemmet utan ett ord eller ett meddelande, jag var så glad och jag tog snabbt upp hans telefonsamtal och han försäkrade mig att han kommer att komma nästa dag, lo och se han kom hem igen igår och ber om ursäkt, men framför allt är jag glad idag är han hemma till mig och våra vackra barn, detta är min största glädje i året. Jag bryr mig inte riktigt om vad som betyder att det blir gjort men jag tror att jag inte ens spenderade mycket pengar som folk kanske tror. Jag följde noggrant alla instruktioner från Dr.Oduduwa, jag offrade alla stavningsförfaranden, Dr.Oduduwa vid hans tempel utför också kärlek magiska stavaktivering allt gjort för min räkning.
  De senaste två kvällarna återvände min ex pojkvän hem, han ringde mig på telefon för att be om ursäkt och min man båda lever lyckligt tillsammans med mig för alltid. jag älskar honom så mycket.
  Jag är tacksam och tacksam till Dr.Oduduwa stor kärlek stavare man som verkligen fungerar utan att kräva för mer pengar. Jag har kontaktat andra stavgaller tidigare, men ingen kunde hjälpa mig, tills de senaste dagarna träffar jag Dr.Oduduwa. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta också fungerar för dig, 100% säker. skicka bara meddelande till e-postadressen (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  bara skriva ett meddelande till Dr.Oduduwa förklara alla dina kärleksproblem och han har en brådskande lösning på varje kärlekssituation.

  SvaraRadera