lördag 18 maj 2019

Regnig lördag!


God förmiddag kära läsare! 🌸🍃🌺🍃

Här vaknade vi till ytterligare en regnig dag idag, men det regnar inte lika mycket som igår. Tony har haft semester i 2 dagar, i torsdags var det fint väder men då var vi ju i Växjö så det blev inte mycket gjort här hemma. Igår regnade det hela dagen så då passade vi på att fixa lite här inne och idag fortsätter vi med inomhussysslorna, sen hoppas vi på bättre väder framöver så att vi kan fixa lite i trädgården och ute på gårdsplanen. Igår eftermiddag körde Tony och jag iväg till C4 Shopping i Kristianstad, där började vi med att äta "buffé" på Chili & Wok innan vi handlade lite. Jag var bl.a på jakt efter ett "plånboksfodral" till min mobiltelefon och det hittade jag på Clas Ohlson. På hemvägen stannade vi i Bromölla, där handlade vi lite på Lidl och Maxi. När vi kom hem kollade jag på Let´s Dance innan det var dags att sova.

Nu skall vi snart sätta igång med dagens sysslor, först har jag en tvätt som jag skall hänga upp, sedan är det mer som skall tvättas och badrummet skall städas.

💕 Dagens påminnelse! 💕


Var snäll mot dig själv!
Du gör så gott du kan.
En stund, ett steg, en dag i taget.
Och det är tillräckligt!

Önskar alla läsare en jättefin lördag!💜💛
1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Dödsstavning
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera