måndag 10 augusti 2009

Kattungar på Blocket!

new19droppingbytosayhello
Ikväll har vi lagt ut en annons på Blocket! Vi har 3 kattungar som är till salu. Dom är nu 12 veckor gamla och leveransklara.

Här ser ni de söta kattungarna.

tre kattungar

Mamman till de här kattungarna är hälften Norsk skogkatt och hälften bondkatt. Nu hoppas vi att dom kommer till bra hem och djurvänliga människor som tar bra hand om dom.

516exf

040

glitterfy060225t369d30_39296487

2 kommentarer:

  1. Gomorron!
    Vi tycker visst lika om musiken...
    Du får gärna låna någon av dikterna som ligger ute på min blogg. Bara du får med Dikt © framför mitt namn och så önskar jag en länk till min blogg.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Tack Nilla för din omtanke om Gosen o mig. Ja nu är det kämpigt värre, bara det blir bra med hans öga. Ingen förbättring hade skett från första besöket till 2.dra. Nu medicineras han med 2 olika droppar + en salva 3 gånger dagl. Återbesök igen på fredag.. Nu håller vi tummarna hårt för minsta lilla förbättring.. Tur jag har grannar som kan hjälpa mig med medicineringen.. Svårt att klara det själv fast Gosen är genomduktig, verkligen.. Ha det gott och hoppas dessa söta kattungar kommer till verkliga djurvänner.. Massor av kramar från mig,Gosen o Tösen.

    SvaraRadera