fredag 28 november 2008

Valpar!

  img_4861e8d0f2ded

Hittade denna bild på nätet och den påminner mig om en tid för 4 år sedan när dotterns hund “Skorpan” hade valpar!

 skorpan Skorpan är en underbar hund, en blandning mellan labrador, schäfer, New Foundland och Pyrenéer. Hon är född 2002 och fick alltså valpar när hon var 2 år. Vid precis denna tiden var hon gravid och den 7 december 2004 fick hon 11 valpar, ja, ni läste rätt “elva valpar”! Alla valparna var jättefina och när dom veterinärbesiktigades innan försäljning blev alla godkända helt utan anmärkning. Det var en rolig men jobbig tid, dottern bodde hemma här hos oss vid den här tiden. Man kommer ju mest ihåg det roliga med att ha alla dessa hundar i huset. Vi hade ju också  vår älskade schäfertik “Chippie” här hos oss, dessutom hade vi två katter som också var så snälla och gulliga mot valparna.

Dottern döpte valparna till följande namn: Sonja, Siv, Gärda, Doris, Greta, Lillemor, Nisse, Börje, Kaj, Göte & Bosse. img_47b6b457e3df1 Valparna såldes till olika hem från Karlshamn i söder till Lindesberg i norr och om det är någon av ägarna till valparna som känner igen sig så vill vi gärna skicka en adventshälsning till Er. Ni är hjärtligt välkomna att höra av Er.

guirlande    

Tänkvärt!

En poet skrev en gång att en människa inte är riktigt välklädd utan ett leende.

Så sant!! BloggPhoto_5813_965

Ha en underbar dag och glöm inte att le!  
img_46dd597fc4420  
Kramizar
Nilla

3 kommentarer:

 1. Hej Nilla ! 11 valpar ! Jag tappade hakorna men har tyvärr hittat alla igen... det måste ha varit himmel å helvete med alla djuren på en gång... Jag kom in för att önska dig en skön å varm advent Å JAG GÖR DET MED ETT LEENDE.... Ha det så gott! Kram Kattatanten

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Tack för din hälsning, önskar dig och din fam en trevlig helg. Tikva

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!
  Tack snälla du för ditt besök hos mig.Verkligen roligt att du tittar in.
  Vilka härliga bilder på hundarna.
  Vill önska dig en underbar helg!
  Kram från livsnjutare.

  SvaraRadera