måndag 24 november 2008

Kallt! Burr!

Här är det kallt idag, det var 7 grader minus i morse när vi vaknade och inomhus har vi bara 14 grader varmt, det är inget kul att 36_1_10 frysa inomhus!
Veden är slut och oljan tog också slut igår så nu har dottern och svärsonen varit här och hämtat gubben. Dom har kört iväg för att hämta ved. När dom kommer tillbaka så skall det eldas 38988som bara den!  Det skall bli skönt att få lite värme i huset igen så man slipper frysa inomhus i alla fall.

emoticone-chien-content-28492 Medans dom andra är iväg passar jag “Skorpan” och nu skall jag försöka ta mej i kragen och röja undan lite här.

Julbild, hus med 2 st ekor

Ha en underbar dag!Pingvin

Kram
Nilla
xm4cl45b 

 

2 kommentarer:

  1. Hej Igen Nilla! Här i Kristianstad har det kommit några korn med snö idag. Hoppas att det inte kommer mer. Det är kallt nog ändå. Visst är det tråkigt när värmen inte infinner sig inom hus....hutter hutter frys frys. Hoppas att ni har det varmt å gott i kojjan nu. Ha en bra vecka! kram Kattatanten

    SvaraRadera
  2. Men kära du,inte ska du behöva frysa inomhus,burrrr,det är inte bra.Jag fryser trots att vi har minst 23 grader inomhus,men det är svårt för en del att förstå.Vad glad du gör mig som kommer in till mig och säger att du saknat mig,eller tycker det är kul att jag är tillbaka.Ja du,det är ju inte alltid så lätt här i livet,men jag brukar säga att vår herre prövar inte en människa mer än den tål.Är jag konstig för det?Nä du behöver inte svara,jag bara plapprer på.Skickar dig innerliga varma kramar så att du inte fryser.

    SvaraRadera