söndag 16 november 2008

Pernilla Wahlgren

Hejsan vänner.

Idag har jag sovit länge, satt uppe länge igår och det var skönt att sova länge. Jag sitter just nu och tittar på TV 4 nyhetsmorgon och har lyssnat på Pernilla Wahlgren och Linda Lampenius, Pernilla sjöng en vacker julsång från julkonserten 2008.

Idag skall jag tvätta lite och gubben skall få titta över torktumlaren, den torkar inte helt torrt längre, så det är något är ju fel. Nu på vintern behöver den ju verkligen fungera, nu när det inte går att torka tvätten ute. Min gubbe brukar kunna fixa allt möjligt sådant, det är verkligen bra att ha en Hantverkare/IT-tekniker/Elektriker i huset.

I övrigt skall vi väl ta det ganska lugnt och koppla av.

Hoppas Ni alla får en riktigt skön söndag och glöm inte att kramas.


Att kramas
Känns skönt
Tar bort ensamhet
Övervinner rädsla
Öppnar känslodörrar
Lindrar spänningar
Bekämpar sömnlöshet
Ökar självkänslan

Kramar
Är lätta att ta med sig
Kräver ingen särskild utrustning
Fyller upp tomrum
Får lyckliga dagar att bli lyckligare
Får möjliga dagar att bli möjligare
Förebygger krig

Kramen
Erbjuder ett sunt och säkert alternativ
Är demokratisk, vem som helst är kramgo
Fortsätter att verka gynnsamt även när den avslutas
Så därför Kramas ofta och ordentligt
Krama varandra och må bra
Kram
Nilla

1 kommentar:

  1. Hej, och tack för besöket hos mig. Måste bara först säga vilken vacker och fin blogg du har......
    Ja du det här med Lars-Kristerz är ju så pirrigt varje lördag så det är inte sant. Jag som kommer från Älvdalen håller ju stenhårt på dem, känner ju också en del av killarna. Har bl.a sjungit tillsammans med en av killarna (Trond han som har sin son med) Innan jag flyttade från Älvdalen så var han med i ett countryband och jag var faktist med dem på en del uppträdanden i Älvdalen. När röstningsresultatet ska presenteras så är jag så nervös så jag kan nästan inte andas. Det är ju ett härligt gäng enkla & glada amatörmusiker. Visst det gick inte så där bra i lördags, men det måste ju vara svårt att på en vecka göra en bra grej av en låt som slumpats fram och som dom kanske heller aldrig har spelat. Jag röstar så telefonen glöder, kommer ju att få en svindyr telräkning men det kan inte hjälpas..... Jag blir faktist lite irriterad på de som bloggar och som nu bara ondgör sig på reglerna hit och dit och på vilka som går vidare, det är ju svenska folket som röstar och dom röstar ju naturligtvis på dem de tycker är bäst. Jag håller även på Scotts även de mycket duktiga killar....

    Ha det så gott och titta gärna in igen, om det är ok så länkar jag gärna till dig från min blogg Kram // hjördis

    SvaraRadera