måndag 12 januari 2009

I bland kan det bli billigt…

winterScenes46
Nu sitter jag här igen, gubben har kollat avgassystemet på bilen och tydligen var det inte så illa som vi först trodde, det är tydligen en packning av något slag som skall sättas dit. Mekonomen hade denna packning hemma och dyrt blev det inte heller, 30 kronor, billigt och bra, jobbet med att sätta dit packningen fixar ju gubben själv. Tur är det ju också att vi har dottern och svärsonen boende i närheten. Dom är så gulliga, kör in till stan, inhandlar den här reservdelen och handlar lite kvällsmat till oss också. I morgon när det är ljust så skall gubben reparera automechaniker_22416506 bilen så att vi kan ta en runda in till stan själva.

Vi skulle postat postl%C3%A5da lite   Tradera-vinster i dag men det får bli en runda till Posten i morgon i stället. Hoppas att våra köpare har överseende med lite sen leverans på grund av det här missödet med bilen. I morgon har Second-Hand butiken inne i stan öppet på kvällen så det kanske blir en runda in där också.

billed11

Och så några citat från den store diktaren Harry Martinson, de här båda tyckte jag passade utmärkt nu i början av det nya året:

Gör så långt Du kan
det nya året till ett gott år
Alltid gagnar det att försöka

red_rose2

I det sjudande liv vill jag sjunga
en sprudlande evighetssång
Må det växa, det starka, det unga -
ur det gamla som var en gång

 1
Kram

Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar