torsdag 29 januari 2009

ZZ TOP kommer till Sölvesborg

 bloggOrPage_087782709_122318
Jag måste berätta att ZZ TOP (världens mest berömda skägg) kommer till Sölvesborg i sommar, nämligen till Sweden Rock Festival som anordnas 3-6 juni 2009 i den lilla byn Norje utanför Sölvesborg. Det är 12:e året i rad som festivalen finns på samma plats. Under de här dagarna när festivalen går av stapeln så lever den här lilla byn upp och det samlas massor med folk. Första året som Rockfestivalen anordnades i Norje var 1998 och då var nog en hel del folk här från trakten skeptiska till hur det skulle gå, men jag tror inte att det finns många som är missnöjda med det här arrangemanget längre, nej det har nog faktiskt blivit ett folknöje för de flesta boende både i Norje och trakterna runtomkring att åka ner till festivalen, gå runt på festivalområdet, titta vid marknadsstånden med alla saker och eventuellt sätta sig och dricka en öl. På marknaden finns marknadsstånd med bl.a kläder, smycken och mycket mer.

Naturligtvis är det inte bara ZZ TOP som kommer till festivalen utan en hel massa andra fina band att uppträda på Sweden Rock Festival. Gå gärna in på Sweden Rock Festivals hemsida och kolla vilka andra band som är klara för festivalen.

Jag har besökt den här festivalen nästan varje år och bara träffat på trevliga människor, ungdomar och äldre umgås på ett helt fantastiskt sätt med musiken som gemensam nämnare. Det blir väl så att jag tänker besöka festivalen i år också om allt går enligt planerna.

Kram till Er alla där ute i januarikvällen!

Ta väl hand om varandra!

blogg_184023 Nilla

1 kommentar:

  1. Kram tillbaka, önskar dig bra helg, ta hand om dig....

    SvaraRadera