söndag 17 mars 2019

Veterinärbesök, gäster och ny tröja!God morgon alla läsare!


Idag vaknade vi till en mulen och grå söndag här i Ebbalycke.

Jag tänkte berätta lite om hur det gick med Voli och hans besök hos veterinären i fredags. Christian kom hit och hämtade Voli, han körde sedan ner till veterinären i Bromölla (Anicura) där även Tony mötte upp. Veterinären kunde inte direkt säga varför Voli fått besvären med klådan i pälsen men det kunde vara så att han fått någon allergichock eller att det fanns ohyra i pälsen. Vi fick utskrivet en hel del mediciner till honom och därutöver skall han äta specialkost för att läka inifrån. Vi skall även bada honom med ett särskilt schampo. Det blev ganska dyrt med kostnaden för veterinärbesök, mediciner och specialmat men vad gör man inte för sin “bästa vän”.


Igår hade vi besök här av Anette, Christer, Alva, min syster Britt-Marie och hennes man Sven. Jag fick en jättefin gul tröja av min syster. Denna tröja hade hon köpt på Lindex.

Idag har vi inte direkt planerat något för dagen utan vi kommer väl att ta det ganska lugnt och bara fixa lite smågrejer här hemma. Hur har Er helg varit? Har ni något särskilt planerat idag?

Önskar alla läsare en jättefin söndag! 💖

Ta väl hand om Er och varandra!
💖
1 kommentar:

 1. Hejsan!
  Hoppas din hund snart blir bättre. Som du skriver vad gör man inte för sin bästa vän..jo allt :)
  Min helg har varit rätt lugn.
  Önskar dig en fortsatt trevlig söndagkväll.

  Kram Susanne

  SvaraRadera