onsdag 20 mars 2019

Vi går mot ljusare tider...


God middag kära läsare! 🌱🌿🌷🌺🌞

Alltså redan onsdag... ja, vad säger man dagarna bara springer förbi... Voli har nu fått medicin i 5 dagar och vi ser redan en förbättring. Det märks också stor skillnad här på golven eftersom han inte längre kliar bort stora "tussar" med päls. Tony var iväg i måndags kväll och handlade specialshampo på Apoteket som han sedan badade Voli med. Vi skall bada honom med detta inom några få dagar igen. Jag har faktiskt funderat på om det kan ha varit rävskabb eller något liknande han hade fått. Det känns så skönt att han fått hjälp, det måste ha varit fruktansvärt för honom med den klådan han hade.


För min egen del så börjar det närma sig mina behandlingar i Danmark. I måndags ringde min läkare i Lund för att kolla så att allt var okej inför ingreppen, han kommer också att vara närvarande vid dessa ingrepp (ballongvidgningarna av lungornas blodkärl). På söndag åker Tony och jag ner till Aarhus, på måndag läggs jag in på Aarhus Universitetssjukhus och på tisdag genomförs ballongvidgningarna. Jag hoppas verkligen att dessa behandlingar gör susen så att jag kan må bättre, orka mer och slippa syrgasen.


Idag har jag lite problem med min IBS-mage så jag har inte ätit något ännu men jag skall snart försöka få i mig lite mat i alla fall, sedan blir det nog till att vila en hel del idag.


Idag är det vårdagjämning och det innebär att dagarna blir längre än nätterna. Visst känns det härligt att vi går mot ljusare tider.🌞Önskar alla läsare en fin dag!🌞

Ta väl hand om Er o varandra!💜

1 kommentar:

  1. Nu kommer ett riktigt sent svar, pga olika skäl. Så du känner till Håkan Windahl? :D Typ ingen har vetat när jag pratat om honom hihi! Hoppas du mår bra, ser att du verkar ha en kamp. Svara gärna på min blogg så jag inte missar ditt svar! :) Kram

    SvaraRadera