onsdag 14 november 2018

En spännande dag…

saisons-45073252_726337844375982_4281341413469192192_nGod morgon kära läsare! 1816451q9bpscp2fg

Igår kväll körde Tony och jag till Kristianstad för att handla lite. Vi var inom på Erikshjälpen och igår hittade vi faktiskt lite grejer där. Jag köpte en ryggsäck, några böcker, lite leksaker till Alva, några bestick som jag skall sälja samt ett par fina örhängen och Tony köpte någon datorpryl. När vi var klara där körde vi ut till China Wall där vi åt buffé och därefter handlade vi lite matvaror på Maxi i Kristianstad innan vi körde hemåt. När vi kom hem fixade vi lite smågrejer och sedan blev det bara slappande framför TV:n för min del.
  version-b12cd92f3b1738eed928cf804c866fb0
version-b12cd92f3b1738eed928cf804c866fb0

Idag skall jag tvätta och städa undan lite grejer lite här hemma när jag vaknat till ordentligt. Nu följer jag statsministeromröstningen på TV och jag tycker det är riktigt spännande att se hur det går idag om vi får Ulf Kristersson (M) som statsminister. Det är ju inte det jag hoppas på men det återstår att se hur det går, spännande är det i alla fall.

98671528_0_7dd46_d2517ed3_XL
Önskar alla läsare en fantastisk dag! 1f63b

689c72a6glitterfy7115353T383B812mzdq1u[2]

29 kommentarer:

 1. Gott med lite utemat ibland. Hoppas du får en fin onsdag.

  SvaraRadera
 2. Pärla Karlsson14 november 2018 10:12

  Åh jag älskar second hand, man kan ofta fynda så mycket! Kul ni hittade lite grejer.

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med second hand, jag blev så avundsjuk på dig nu. Älskar att gå på loppisar!! Varför köpa saker där för att sälja vidare?

  SvaraRadera
 4. Men att käka ute är så skönt ibland. Älskar secondhand��

  SvaraRadera
 5. Stort fan av second hand, letar alltid efter böcker och glas/porslin speciellt. :) Älskar att gå och strosa och hitta nostalgigrejer :)

  SvaraRadera
 6. Va kul att du hitta lite fina grejer �� ha en fin dag

  SvaraRadera
 7. Så kul att fynda! Det är ju dröm priser på såna ställen och man hittar ju så häftiga saker ibland! Är dock inget fan när det gäller kläder..
  Är så trött på våra politiker och deras trams.. Kan de bestämma eller göra omval nu tack..

  SvaraRadera
 8. Älskar loppisar & secondhand butiker ❤️ha en toppen dag

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att du hittade en hel del fynd. Det är verkligen så roligt att gå runt och kolla på loppis :)

  SvaraRadera
 10. Ibland är det skönt att äta ute och bara slippa disken och stå vid spisen =)

  SvaraRadera
 11. Vilka bra fynd du gjorde på erikshjälpen. Mysigt med lite bokläsning under hösten. Vad gott med buffe

  SvaraRadera
 12. Men åh vad skönt att få komma ut lite, jag är så satans jävla glad att Ulf inte blev statsminister om jag ska vara helt ärlig!

  SvaraRadera
 13. Det var 100 år sedan jag var på Erikshjälpen, jag ska minsann köra dit i helgen,. Och nu måste jag läsa nyheterna hur det gått idag med statsministern. Kram

  SvaraRadera
 14. Där finns mkt fint :D
  Skönt att ha fått de städat och allt:D

  SvaraRadera
 15. Kul när man loppisfyndar :D. Jag älskar den känslan :). Aha är det idag det bestäms alltså? Får se då vad som händer :)

  SvaraRadera
 16. Hörde något om att det röstats nej till Ulf som statsminister med en kd/m-regering? :)

  SvaraRadera
 17. Så härligt att gårdagen blev så lyckad!�� Det är alltid roligt när man hittar något som man vill ha, och kinabuffe är ju alltid lika gott!��

  SvaraRadera
 18. Härligt att gårdagen blev lyckad ��

  SvaraRadera
 19. Så himla bra med secondhand! Gick aldrig på de förr men var med min låtsas mamma och en ny värld öppnade sig, finns så mycket kul inredning att fynda ��

  SvaraRadera
 20. Inte helt fel att äta buffé ju hoppas det var gott. Vad kul att ni båda hittade grejer när ni var och handlade. Hoppas det går bra med tvätten idag :)

  SvaraRadera
 21. Här har du ett stort fan av second handbutiker och tänk vad både plånboken och miljövänliga vi är som handlar begagnat.Jag åker alltid och hälsar på min mormor i Kristianstad och har missat totalt erikshjälpen.Vart har dom sin butik?

  SvaraRadera
 22. Alltid roligt när man fyndar lite, roligt att gå i second hand affärer <3 Gott med kinabuffe dessutom. Kramar! MVH Johanna, nouw.com/johannasoderberg

  SvaraRadera
 23. Jag älskar att hitta saker på secondhand, känns bra för både miljön och ekonomin. Buffe är ju så gott. :D

  SvaraRadera
 24. Kristersson hade ju aldrig en chans att bli framröstad idag med tanke på att KD, M och SD inte ens har majoritet ihop, så jag tyckte faktiskt inte att det någonsin blev spännande.

  SvaraRadera
 25. Man kan verkligen finna några grymt fina fynd på second hand butiker. Det har en charm att gå till en sådan butik och skippa moderna :)

  SvaraRadera
 26. Söknt att känna att man får njuta lite extra och även få undanstädat

  SvaraRadera
 27. Så skönt att få massor gjort! Det är med statsminister, har jag inte orkat lyssna på mer, varit så knas sen valet.. Kan ju inte göra något åt det ändå nu :/ Hoppas du sover gott inatt!

  SvaraRadera
 28. Riktigt kul när man fyndar :D Jag är väldigt sällan på loppisar m.m. dock

  SvaraRadera