torsdag 15 november 2018

Alltså vad trött jag blir…

Monster kattsand-29216995_994534294038597_6098919153060544512_oJa, vad ska man säga, tröttsamt är bara förnamnet… det är mycket som gör att jag känner mig frustrerad och trött just nu.

Igår fick jag nog något virus på min dator så helt plötsligt kommer jag inte in på några internetsidor. Som tur är så har jag en liten laptop som jag bloggar ifrån nu. Det går ju bra att använda denna också men det är mycket mindre skärm och alltså jobbigare att se på denna, den är inte heller så snabb som den andra datorn så allt tar ju mycket längre tid och det är ju inte så kul med en seg dator, i alla fall inte för mig med mitt dåliga tålamod. 

Jag är med i en grupp på Facebook där man aktivt kommenterar varandras bloggar och som tur var så hade jag hunnit kommentera de flesta igår innan min dator kollapsade, annars vet jag inte hur jag skulle hunnit med att få in kommentarerna i tid.

 110149958_CreatedbyJill_ALGALWSampler_stitches

Idag vaknade jag tidigt trots att jag sovit oroligt på natten och jag kände mig ganska pigg men efter ett par timmar var jag så himla trött så jag lade mig att sova igen.
I söndags började jag ta kortisontabletter som jag fick utskrivet mot gikten och jag har tyckt att smärtorna har minskat men idag har jag jätteont under foten så vi får se om det bara är något tillfälligt eller vad det beror på. Jag skall i alla fall fortsätta några dagar till med kortisonet och fr.o.m idag har jag även höjt dosen av giktmedicinen så jag får hoppas att det blir bättre framöver. Förutom dessa smärtor så har jag jävligt ont av min medfödda sjukdom (Klippel-Trenaunay syndrom) idag så jag skulle egentligen behövt ta mina smärtstillande inflammationshämmande mediciner för att få bort dessa smärtor men läkaren som skrev ut kortisonet tyckte inte att jag skulle ta dessa samtidigt som jag tar kortison. Jag har ju tidigare haft blödande magsår som troligtvis orsakades av (NSAID-preparat) och läkaren tyckte att ett intag av båda dessa mediciner skulle innebära för stora blödningsrisker så jag får väl försöka stå ut med smärtorna.

 110149958_CreatedbyJill_ALGALWSampler_stitches

Ja, ni som följer min blogg kanske vet att jag har problem med min hörsel också och det känns så jäkla jobbigt att inte höra ordentligt. Jag märker ju att andra i min omgivning blir irriterade när jag inte hör vad dom säger och det känns verkligen ledsamt. Igår fick jag i alla fall en bekräftelse från Öron-näs-halsmottagningen i Karlshamn att dom har fått min remiss, men på denna bekräftelse står det bara att jag kommer att kallas inom 3 månader så jag vet ju inte hur lång tid det ytterligare kommer att ta innan jag verkligen får någon hjälp. Dessa väntetider och ovisshet gör att jag känner mig ganska frustrerad. Nu väntar jag också på en kallelse till reumatologen och jag får väl hoppas att den också dyker upp i dagarna men det är kanske lika långa väntetider där, ja det återstår att se. Något som är positivt är i alla fall att på torsdag i nästa vecka har jag en tid bokad på lungmottagningen på Blekingesjukhuset i Karlshamn. Då hoppas jag på att få något svar varför jag har problem med den låga syresättningen som gör mig beroende av syrgas dygnet runt. Jag vill ju gärna veta vad det är som har gjort att det har blivit så dåligt eftersom jag inte har haft några nya proppar, i alla fall inga som jag märkt av.

 110149958_CreatedbyJill_ALGALWSampler_stitches

Nu skall jag i alla fall försöka fixa lite grejer med min lilla laptop och sedan hoppas jag att Tony kan få ordning på den andra datorn ikväll.

112640161_0_4813f_2c8cd1c_XS112640250_0_4813e_58cf1ade_XSDagens citat! 112640161_0_4813f_2c8cd1c_XS112640250_0_4813e_58cf1ade_XS

Jag ler oftare än att jag ser ledsen ut trots smärtan.
Därför tror nog en del att jag inte har så ont som jag har,
men det är leendet och glädjen som håller mig flytande.

Hang On[4]
Önskar alla läsare en jättefin dag! Ta väl hand om Er. 18302953_8c8b9eb33dbdc255b28807834103aceb

glitterfy9150856T342D36_thumb[2]  dbda7fc5

22 kommentarer:

 1. Tekniken ska bara fungera.. så frustrerande då det segar.

  SvaraRadera
 2. Så jobbigt för dig med både ovisshet o smärta! Hoppas det lugnar ner sig. Kanske har du ngt roligt i helgen att se framemot?

  SvaraRadera
 3. Åh så typiskt när tekniken krånglar, man blir så frustrerad

  SvaraRadera
 4. Det är inte underligt att du blir trött på saker! Som om det inte är jobbigt nog att ha ont pga dina sjukdomar. Datorer som krånglar är ju oerhört tålamodsprövande även om man är frisk! Jag har supersegt bredband, så jag vet hur långsamt det går att kommentera med seg teknik.

  SvaraRadera
 5. Det är inte roligt när det händer och att man får virus på datorn, men jag hoppas att någon kan hjälpa dig eller att du löser det själv och blir av med det. Tråkigt när allt tar längre tid när man måste gå tillbaka till en annan dator.

  SvaraRadera
 6. Min sambo hör dåligt men vägrar låtsas om det eller försöka göra något åt det. Och visst kan det vara frustrerande när han inte hör men jag blir nog mer sur på mig just för att jag blir frustrerad. Och jag upplever det som svårt att avgöra mitt tonläge och volym tredje gången jag säger något vilket gör att han uppfattar mig som arg eller otrevlig.
  Jag tycker att du har ju iaf försökt få hjälp med problemet så du vill ju hitta en lösning, mer än så kan du ju inte göra.
  Jag tycker att du är en riktig kämpe som gör allt du kan för att få vardagen att fungera.

  SvaraRadera
 7. Tänk vad trist det är att man ofta behöver vänta på att få komma på läkarbesök, och så länge. :/
  Hoppas du får bort det där viruset.. segt när tekniken inte funkar som det ska!

  SvaraRadera
 8. Så himla tråkigt med virus!
  Skönt att du hann kommentera så det inte blev ett problem, men tycker att såna saker borde man vara överseende med, iaf om det är en person som inte "skyller" på olika saker hela tiden :)

  Lycka till med datorn! <3

  SvaraRadera
 9. Så tråkigt att du har fått virus på din data. Hoppas att du får ordning på datan och att viruset försvinner, så du kan använda dina data snart igen. Skönt att du har en laptop med- Lycka till

  SvaraRadera
 10. Förstår att de är jobbigt då datorn inte funkar, min vill inte heller alltid funka och då tar jag telefonen.
  Hoppas du får en fin kväll kram!

  SvaraRadera
 11. Usch med virus och skit... :/ Härlig bild!!

  SvaraRadera
 12. Usch så jobbigt när det ska vara så mycket på en och samma gång!! Jättetråkigt med virus på datorn, så onödigt liksom. Hoppas du får svar snart! <3

  SvaraRadera
 13. Ååh nej vad jobbigt med virus. Hoppas att du får till datorn snart<3 Kramar, Johanna (nouw.com/johannasoderberg)

  SvaraRadera
 14. Usch vad irriterande när tekniken strular. Tekniken ska bara funka, eller hur?! �� Jobbigt med smärtor. Hoppas du mår bättre nu ��

  SvaraRadera
 15. Fy så jobbigt, tycker det är jättejobbigt med datorkrångel :-o. Får rejäl panik av sånt där :-o. Så förstår att det inte kändes speciellt kul :/

  SvaraRadera
 16. Hoppas du får må bättre snart iaf att du får lite klarhet i saker och ting. inge kul alls att behöva vänt men hoppas verkligen det är värt. Hoppas din andra dator fungerar som den ska snart :)

  SvaraRadera
 17. Men vilken söt katt!!
  Usch vad trist med datorn, tur du kom in så att jag kunde läsa om dig. Ledsam med hörseln också men datorn är nog lättare att fixa =)
  Kram

  SvaraRadera
 18. Åh, men fina du! Vad ledsen jag blir av att höra att du upplever att folk blir irriterade på att du hör dåligt. Jag förstår att folk kan uppleva det irriterande men samtidigt är det inte rätt att ta ut den irritationen på dig då det ju är någonting du inte kan hjälpa. <3

  SvaraRadera
 19. Trist att andra blir irriterade för att du hör dåligt. Det kan väl inte andra bry sig om utan ha överseende med kan jag tycka. Strunta i de som irriterar sig

  SvaraRadera
 20. Åh, jag visste inte att du hade katt! Vad söt :) Finns det inga andra läkemedel alls som funkar? Vet du vad det är för virus, du får gärna försöka guida mig i vad som hänt så ska jag se om jag kan hjälpa dig härifrån om du vill <3

  SvaraRadera
 21. Jag har själv en hörselskada och blir ledsen när du känner dig till besvär för andra. Jag hör ganska bra utan hörapparat men använder den mest vid möten och sådant.

  Hoppas att saker vänder för dig och blir lite lättare. Kram <3

  SvaraRadera
 22. Så tråkigt att du har fått virus på datorn! :( Hoppas verkligen att du får bort dom.

  SvaraRadera