torsdag 22 november 2018

Dagens strapatser!

au21street-43153070_2699103116980576_4867954532157489152_nIgår blev det lite “hårfix” här hemma. 0_1ac8b_d57f21cc_S_thumb[1]Tony klippte mig och sedan hjälpte han mig att färga håret. Håret blev ganska mycket kortare, men jag kan fortfarande sätta upp det i alla fall och det känns ju skönt eftersom jag trivs bäst med att ha det uppsatt. När hårfärgningen var klar hjälptes vi åt med matlagningen å det blev köttfärssås och spagetti till middag.

201704091335233834_sbig3vvvv[4][5][4]

Idag har jag varit på Lungmottagningen på Blekingesjukhuset i Karlshamn. Det började med ett besök hos sköterskan som kollade min syresättning samt tog ett “blodgastest”. Därefter var det dags att träffa läkaren som tyckte att jag skulle fortsätta med syrgasbehandlingen. Proverna var bra och det var ju positivt.

När vi var klara på sjukhuset körde vi till Netto för att köpa rosor som var billiga denna veckan, därefter handlade vi på nyöppnade Maxi i Asarum innan vi begav oss hemåt mot Sölvesborg och ett sista stopp vid Dollarstore. Jag skulle bl.a. köpa en sådan almanacka som jag köpte där förra året men tyvärr så hade dom ingen så jag får väl kolla om jag får tag i en liknande någon annanstans. Det blev i alla fall lite fler
LED-ljus inköpta, tyvärr kan jag inte använda vanliga levande ljus nu när jag har syrgasbehandlingen och det är något som jag saknar. Jag tycker verkligen att levande ljus är betydligt trevligare än dessa LED-ljus men jag får ju “gilla läget”, eller hur?

Nu skall vi bara koppla av en stund innan det är dags för matlagning. Ikväll har vi tänkt att vi skall tillaga “Kassler Florentine”. Det skall bli gott med denna rätt som det var många år sedan jag tillagade.

652806e7h3p63er7[2][6][4]Dagens citat! 652806e7h3p63er7[2][6][4]
Den friske har många önskningar,
den sjuke har bara EN…

96926602_large_0_5d44a_1c0f726c_S[5]

Jag vill önska alla läsare en jättefin kväll! 96926602_large_0_5d44a_1c0f726c_S[3]

Ta väl hand om Er och Varandra!


4ade2593glitterfy7115353T383B810_1abcf_ba86f88a_S

26 kommentarer:

 1. Så lyxigt o fint med rosor! Förstår att det känns tråkigt att inte kunna tända ljus, men bra ändå att det finns rödljus så kan du få lite ljuskänsla iaf./Frökenny ����

  SvaraRadera
 2. Oh, älskar rosor. Lyxigt att ha en man som är duktig på att klippa hår. Jag gillar också att ha håret uppsatt, det är så praktiskt. ��

  SvaraRadera
 3. Dollar store är roligt att besöka. Synd att du inte kan ha levande ljus men det är ändå ganska mysigt med elektriska eller batteridrivna ljuskällor.
  Vad skönt att proverna var bra :)

  SvaraRadera
 4. Skönt att få hårfix. Skulle själv behövt göra nåt snart åt mitt långa slitna hår.

  SvaraRadera
 5. Vad snällt att han hjälpte dig med håret! :D Min pappa färgade mitt hår förut men då blev även halva pannan färgad också�� Så roligt att gå runt på dollarstore!

  SvaraRadera
 6. Köttfärssås och spaghetti! Så himla gott alltså! :)

  SvaraRadera
 7. Vilken gullig man du har som hjälpte till och klippa/färga året. Om jag inte minns helt fel så har min sambo också hjälpt mig med hårfärgning en gång, men han skulle aldrig få för sig att klippa mig ;)

  SvaraRadera
 8. vilken fin make du har som hjälper dig med håret så :D nog inte många män som vågar sig på dedärra haha

  SvaraRadera
 9. Åh, så skönt att kunna få hjälp med håret hemma och slippa springa till frisören! Själv är jag i ENORMT behov av ett frisörbesök men jag får inte tummen ur och bokar en tid.. Haha.

  SvaraRadera
 10. Det är ju så skönt att få klippa håret och färga det man känner sig som ny. mysigt det låter att laga middag tillsammans och den maträtten är ju god köttfärssås. Skönt att proverna såg bra ut :)

  SvaraRadera
 11. Åh är din Tony frisör? Attans att jag missade netto, jag hade gärna haft lite nya rosor här hemma. Kram på dig

  SvaraRadera
 12. Låter som du haft det fullt upp hela dagen. Men kul att få köpa rosor, rosor är fina :-)

  SvaraRadera
 13. Åh lyx med både Dollar och Netto, inget av det finns i Falun och båda tycker jag är jättehärliga butiker.
  Härligt att han kan fixa håret på dig :D

  SvaraRadera
 14. Men hörru, jag vill se bild på hur håret blev ju ;) Skönt att proverna såg bra ut och jag tycker att LED är minst lika fina :)

  SvaraRadera
 15. Va skönt att proverna såg bra ut!!! Hoppas att det fortsätter så!
  Jag har sällan ljus tända så för mig hade det gjort samma om set är led eller äkta... men det är ju smaksak som med allt annat :)

  Hoppas du får en fin helg,

  Kram kram

  SvaraRadera
 16. Rosor är så vackert! Hoppas du får en fin fredag ❤

  SvaraRadera
 17. Åh rosor är verkligen så vackra och doftar magiskt, min favoritblomma. Skönt att hör att proverna såg bra ut.:) <3

  SvaraRadera
 18. Skönt att proverna såg bra ut! Kram

  SvaraRadera
 19. Rosor är verkligen underbara blommor att ha! :)

  SvaraRadera
 20. Hoppas du får en fin dag ��

  SvaraRadera
 21. Så praktiskt och bra att ha en man som kan fixa håret!😊 Jag kan förstå att det känns lite trist att inte kunna ha tända ljus, för det är ju en av få saker som är mysiga och trevliga under den här mörka årstiden!

  SvaraRadera
 22. Kul med ny frisyr! Älskar att ändra om i håret :)
  Och Dollarstore är ju en favvo, fastnar alltid därinne alldeles för länge.. :P

  SvaraRadera
 23. Så skönt att få fräscha upp håret lite. Kramiz<3

  SvaraRadera
 24. Så skönt med en ny frisyr

  SvaraRadera