onsdag 8 juli 2009

Nu är jag här igen!

bildCAOHGZK2Ja, nu är jag här igen, det har varit en omtumlande vecka. I måndags kväll körde sonen (Christian) till Olofström och hämtade upp en tjejkompis (Mercy) för att sen åka vidare till några kompisar i Kyrkhult, dom är i Kyrkhult ett par timmar, därefter skall sonen köra hem sin kompis men på vägen så kör sonen av vägen. Klockan ringer här ca 23:30, det är sonen själv som ringer, poliser och räddningstjänst är på plats. Gubben hade druckit en öl tidigare på kvällen och kan därför inte köra så vi ringer till dottern och svärsonen, dom kör hit direkt och vi beger oss till Kyrkhult men under tiden som vi är på väg får vi sms om att sonen och kompisen är på väg med ambulans till sjukhuset för kontroll. Vi kommer fram till Kyrkhult och ser där bilen i diket, vi tömmer den på en del värdesaker och beger oss därefter till akutmottagningen i Karlshamn där vi får träffa sonen och hans kompis. Båda har verkligen haft tur, dom har inga allvarliga skador, sonen är rejält mörbultad och har en del skador i ansiktet eftersom Airbagen har lösts ut, sonens kompis har inga synliga skador men hon känner sig väldigt öm av bältet.

Igår var både Christian och Mercy på lasarettet för röntgen, sonen hade ett knäckt näsben som skall läka av sig själv, Mercy´s röntgen visade inga skador. Dom hade verkligen tur, eller som jag tror, dom hade änglavakt, änglarna var med dom!

Senare igår fick vi ordnat med försäkringen och bärgning, vi har fått bilen hit, nu står den här på vår tomt. Det blir ingen bil som går att köra mer med, eventuellt tänker vi sälja den som reservdelsbil, motorn har nog klarat sig och motorn var ju bra med ny topp m.m.

bildCA6PWNH2

Jag måste berätta något roligt också, dottern har sökt in till omvårdnadsutbildningen på Valjevikens Folkhögskola i Sölvesborg, i måndags fick hon beskedet att hon kommit in, det är så roligt att hennes bästa kompis från Gymnasiet också kommit in på samma utbildning.
Ett stort 913100c2fjq8hme5 GRATTIS till Anette och Malin! Jag vill också skicka en stor !cid_A2A679CF-72C8-411B-929D-954214C5A1D5 GRATTIS-KRAM till min älskade svåger Kjell som har namnsdag idag!

bloggOrPage_083966333_19315 1256099m46790bt8ntx9 Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar