lördag 11 juli 2009

Country Festival

sa001_3729470 
Här sitter jag just nu framför TV:n. Jag har precis lyssnat på en av världens bästa munspelare, nämlingen Charlie McCoy när han på TV 4 Nyhetsmorgon spelade tillsammans med James Burton och Chip Young. Det var otroligt bra, vilka underbara gamla gubbar. 

En liten presentation av dessa gubbar!

James Burton från Lousiana är en av världens stora gitarrlegender, bland annat känd som Elvis Presley´s live-gitarrist under åren 1969-1977.
Chip Young från Nashville, var Elvis Presleys och Dolly Partons studiegitarrist och är en känd studioproducent i Nashville.
Charlie McCoy, en av världens bästa harmonicaspelare. McCoy blev nyligen invald i “Country Music Hall of Fame” i Nashville”.

Idag skall dessa tre legendariska Nashvillemusiker uppträda på Countrygalan på Skansen, detta tillsammans med några av Sveriges mest populära artister. 43159-Clipart-Illustration-Of-A-Happy-Couple-Line-Dancing-To-Country-Music Tänk om man hade varit där idag, det hade verkligen varit roligt! Jag blev så sugen på att lyssna på Country Musik, idag blir det till att ladda Cd-spelaren med en massa fin sån musik.
   183354095 816288edgknkkdjc

Gubben och jag skall strax äta frukost, sen behöver vi städa undan lite här, några maskiner tvätt skall jag köra också idag. Senare idag skall vi img_45b3220356457 köra in till stan för att handla lite mat m.m. Vi skall också lämna över en Tradera-vinst till vinnaren av auktionen. Personen som vann ett påslakan med örngott finns just nu på Tredenborgs Camping i Sölvesborg, så det blir perfekt att överlämna det när vi ändå är i stan så slipper den här personen att betala porto.
bildCAXN3HSE

1218611o9f582dn5e Nilla

1 kommentar:

  1. Hej!

    Vad kul att du hittat till countryn´s värld. Kika in på sidan http://www.svenskacountryartister.com/ så ser du vad som häbder i Sverige inom denna underbara genre.

    Mvh. TheBull

    SvaraRadera