söndag 19 april 2009

Bilar

77_34305209 rmgvfjftc(3)

Just nu har det handlat mycket om bilar här i familjen, i torsdags började ju gubben plocka bort den trasiga kopplingen på sonens bil, i fredags och igår plockade dom bort kopplingen på reservdelsbilen, denna koppling var tänkt att använda, men tydligen var den inte i tillräckligt bra skick för att använda så nu söker vi med ljus och lykta efter en bra begagnad koppling eller rättare sagt kopplingsplatta till sonens bil, en Volvo 460, 95 års modell. Det finns nya kopplingar/kopplingspaket att köpa men dom är väldigt dyra och han behöver ju faktiskt bara kopplingsplattan. Sonen var på Biltema igår eftersom dom brukar ju va billiga, men tyvärr dom har inte den här reservdelen till just den här modellen. Vi har också ringt runt till alla vi känner som håller på med bilar och även sökt på Blocket men utan resultat. Måndag morgon får vi börja att ringa runt till Bildemonteringar och andra bilhandelsvaruhus. Hoppas att det löser sig snart, sonen är ju i stort behov av sin bil.

Idag är det tänkt att gubben skall hjälpa dottern och svärsonen med deras bil eftersom den skall in på ombesiktning nästa vecka.

Positivt är det i alla fall att gubben har fixat det sista på vår bil så att den är klar för ombesiktning som också blir nästa vecka.
csbbponf

Igår pratade jag med min syster som nu är hemma från sjukhuset efter sin hjärtinfarkt. Nu gäller det verkligen att hon tar det lugnt och inte anstränger sig. En massa mediciner skall hon äta för all framtid, men det går ju, huvudsaken är ju att hon mår bra och kan ha bra livskvalitet. 
jzqjy(1)
Nu slutar jag mitt inlägg för idag, tänkte sätta igång med tvätten, har en del gamla dukar som jag skall sortera, tvätta och  strykacutecolorschores3 och en hel del annat finns det att göra här.

 dfdsfdf 
Kramanimal(1)

Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar