torsdag 11 september 2008

Städning och åter städning




Hejsan vänner!

Idag har här hunnits med en hel del. Min son och svärson var på Arbetsförmedlingen fram till kl. 12.00 idag och sen hämtade dom vår dotter och körde hit. Sonen har börjat renovera sitt rum, han har rivit ut den gamla heltäckningsmattan och under denna låg det spånplattor och under dessa fanns det ett gammalt trägolv. Tyvärr fanns det inte trägolv ända in till väggen för där har väl funnits garderober en gång i tiden. Jättekul i alla fall att han har tagit tag i renoveringen, eventuellt blir det nytt golv och omtapetsering. Efter detta skall han gå igenom alla grejer och kanske slänga en del saker.
Jag har fortsatt rensningen bland grejer i stora rummet och är inte klar ännu, men för varje dag blir det lite utrensat och städat i lådor och skåp. Under ett par timmar nu ikväll har jag också sorterat upp i all tvätt i källaren. Det blev många högar att tvätta, men det känns jätteskönt nu när sorteringen är gjord. Det skall också slängas en hel del av sakerna som finns i källaren.



Gubben hade lagat god mat medans jag var i källaren och röjde, nu är man både mätt och trött så den fortsatta städningen får jag fortsätta med imorgon. Jag hänger väl upp en tvätt innan jag går och lägger mig och kör en tvätt till som jag kan hänga upp tidigt imorgon.
Nu skall gubben och jag ta en kopp kaffe och maila några Tradera-köpare, sen blir det till att nana kudden.








God natt och sov så gott!!

1 kommentar:

  1. Du får se till att han fortsätter med renoveringen nu när datorn är på plats...

    SvaraRadera