söndag 16 juni 2019

Nu är snart denna söndag också till ända…

54175229_2492499977440488_253701205618851840_nSå är snart denna söndag också till ända. Idag mådde jag inget vidare när jag vaknade, jag hade ont i magen, men jag åt ju lite onyttigt igår och drack lite vin så jag får väl skylla mig själv. Jag har haft väldigt ont bak i låret (där jag har mina kärlförändringar) också. Det var ju tänkt att läkarna på Akademiska sjukhuset i Uppsala skulle satt in fler coils där, men när min andning blev sämre i vintras så blev det högre prioritet på att göra ballongvidgningarna av lungkärlen. Nu är det lite mer än en månad tills jag skall läggas in igen på Skejby sjukhus i Danmark för att göra fler ballongvidgningar. Förhoppningsvis skall dessa ingrepp göra att andningen blir bättre så att läkarna i Uppsala kan fortsätta med ingreppen där dom sätter in coils, det hade ju varit skönt att slippa en del smärtor också. 201704091335233834_sbig3vvvv[18][8][4]_thumb[8][2]
Idag har Tony rivit ner det sista av den gamla tapeten och panelen i köket, så nu har han kommit igång lite med en del målande. Det är inte så lätt att laga mat i köket just nu så idag åt vi smörgåstårta till middag.

Jag har följt en hel del fotboll via radion idag, först var det Dam VM med match mellan Sverige och Thailand, Sverige vann matchen med 5-1. När denna match var slut fortsatte jag att lyssna på Sportradion som refererade en del från matchen mellan Halmstad och Mjällby, tyvärr så blev det förlust för Mjällby idag.
201704091335233834_sbig3vvvv[18][8][4]_thumb[8][2]
Nu blir det lite TV-tittande innan det är sovdags. I morgon bitti skall jag åka till Blekingesjukhuset i Karlshamn igen för ett återbesök på Öron-näs- halsmottagningen.

 divider flowers & bird

Önskar alla läsare en fortsatt fin kväll och
en god natt för Er när det blir dags att sova!

986a8486

0_80355_f941b6de_L


glitteryourway-3bc29897[3][3]

2 kommentarer:

 1. Katten fick mig att kika in! Hoppas att det går bra om en månad i Danmark

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera