onsdag 28 april 2010

Räkningar betalda!

1208563xzjikjmrk1 90968233333

Nu har jag betalt en massa räkningar, så nu finns det inte mycket pengar kvar, denna månaden hade vi räkningar på både bilskatten och skatten på släpet, det märktes, där försvann ett par tusen kronor. Igår jobbade gubben med lottningen till SM Boccia som skall anordnas om lite mer än en vecka. Jag skrev kuvert till alla föreningar som vi idag skall skicka lottningen till, många kuvert blev det. Idag blir det en runda in till Sölvesborg för att lämna in kuverten på Posten. I måndags ringde gubben till vårt kommunalråd för att diskutera saker som kommunen borde vara intresserade av vid detta SM, hon gick ju inte att få tag på, men personen som svarade skulle lägga en lapp till kommunalrådet att hon skulle ringa upp, nu två dagar senare har vi fortfarande inte hört något och det börjar bli snålt med tiden på de saker som skall ordnas. Idag får vi försöka få tag på 
Fritidschefen på kommunen, hoppas inte att det är lika svårt att få kontakt med honom. 
97352340897789799 
Just nu är det mycket jobb med förberedelser inför detta SM, det är mycket här hemma som blir eftersatt på grund av detta, men efter att tävlingen är avslutad så skall vi väl ha tid att ta tag i dessa göromål. 
bftsilo(2)
fras35_74939329 91

NillabutterflyMagiagifs17

2 kommentarer:

 1. Låter ju som ni ligger i som bara den med detta SM, trevligt med aktiviteter.
  Hoppas du är kry nu och slipper må dåligt.
  Läste lite om din sjukdom och den lät inget vidare.
  Kämpa på!
  skickar en kram till dig och uppmanar dig att kika in på min sida och scrolla ner lite.
  Hittade ett vin som är utformad som en väska..så coolt.Kanske något att ta mig sig när man går på fest till värdinnan :)
  Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Hej min vän.....

  Ska kolla upp detta när vi kommer hem, just nu är vi hos min syster i södra Dalarna...
  Ha en fin Valborg, kram

  SvaraRadera