fredag 25 januari 2019

Fredag igen!

Så blev det fredag igen… jag fattar verkligen inte var den här veckan har tagit vägen, tycker att det har gått fortare än vanligt. Idag hade jag egentligen planerat att jag skulle fixa en hel del här hemma, men jag får se hur det blir för jag vaknade med en djävulsk värk av mina kärlförändringar. Det värker något infernaliskt både i foten och bak i låret sedan igår kväll. Nu har jag tagit smärtstillande mediciner så jag får hoppas på att det blir bättre. Jag skall försöka ta hand om tvätt och lite annat här lite senare. 
Det känns i alla fall skönt att vi handlade igår kväll när det var ganska lite folk ute i rörelse. Jag var inte så pigg igår heller men jag ville ändå handla då eftersom att det idag är både fredag och lönedag. Idag undviker jag helst affärer eftersom det känns som att alla skall handla en sådan här dag och jag orkar verkligen inte med allt folk som trängs. 
Det blev ganska sent igår när vi hade handlat. Vi körde iväg direkt när Tony kom hem från jobbet. Det blev först en tur till Kristianstad där vi först besökte Erikshjälpen och Lidl innan vi körde vidare till EKO där jag skulle handla lite grejer. Tony var även inom på Maxi i Bromölla för att handla lite matvaror. När vi var klara med att handla körde vi till Lasses kiosk och köpte lite mat som vi åt när vi kom hem samtidigt som vi kollade på ett par avsnitt av Farmen.
Önskar alla läsare en jättefin fredag!1 kommentar:

  1. Nu är jag en vecka senare här så tiden bara rusar iväg ;) Vad jobbigt med en sån ihållande stark värk. Känner verkligen med dig. Jag vet hur värk känns men har inte haft det så jäkligt som dig och många andra. Det har mest varit under perioder och sen bra ett tag och då får man vila sig lite från smärtan

    Jag önskar dig en härlig fredag också en vecka senare ;)

    kram från Malin

    SvaraRadera