lördag 2 februari 2019

Nu är bollen i rullning...

Hejsan kära läsare!


Så är snart den här veckan till ända också. Tänkte att jag skulle skriva ett blogginlägg och ge ett litet livstecken ifrån mig.
Den här veckan har det hänt lite av varje här. I tisdags hade vi en kille här och kollade på våra fönster som måste bytas. Vi har haft 3 olika firmor här tidigare som kollat på fönsterna, dessa firmor har varit specialiserade enbart på fönster och vi har fått kostnadsförslag från dessa. Tyvärr så var vi inte nöjda med detta utan ringde också en lokal byggnadsfirma och det var en kille från denna firman som var här i tisdags. Nu väntar vi på att få ett kostnadsförslag från den här firman också och hoppas på att det blir ett vettigt pris så att bytet av våra fönster kan komma igång under våren.
I onsdags var det dags för provtagning inför läkarbesöket som jag hade tid till på torsdagen. När Tony kom hem från jobbet i onsdags körde vi till Kristianstad och åt buffé på China Wall.

I torsdags var det så dags för mitt läkarbesök på Reumatologmottagningen på Blekingesjukhuset i Karlshamn. Där fick jag träffa en väldigt trevlig och påläst läkare som konstaterade att det var gikt som jag hade. Han tyckte att jag skulle fortsätta med medicineringen av Allupurinol men öka dosen eftersom värdena hade blivit betydligt bättre efter att jag börjat medicinera med den här medicinen. Han tyckte också att jag kunde fortsätta med den inflammationshämmande medicinen när jag får giktattackerna (skoven). Igår kollade jag min journal på nätet och såg att betalningsförbindelsen mellan Landstinget Blekinge och Universitetssjukhuset i Århus, Danmark nu är klar och att den hade skickats med post igår. Nu hoppas jag att det inte dröjer så länge innan jag kan börja få mina behandlingar utförda av specialistläkarna på detta sjukhus i Danmark. 
 

Idag var det extra gott med frukost när Tony hade köpt dansk ost till bullarna.
Nu har jag precis tagit en helt underbar dusch och strax så skall jag dricka ett glas vin även om jag vet att det inte är så bra för gikten men de gånger jag har fått mina giktattacker (skoven) så har det inte berott på alkohol i alla fall, det är en sak som är säker. 


Önskar alla läsare en jättefin lördag!

Ta väl hand om Er och varandra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar