lördag 2 februari 2019

Nu är bollen i rullning...

Hejsan kära läsare!


Så är snart den här veckan till ända också. Tänkte att jag skulle skriva ett blogginlägg och ge ett litet livstecken ifrån mig.
Den här veckan har det hänt lite av varje här. I tisdags hade vi en kille här och kollade på våra fönster som måste bytas. Vi har haft 3 olika firmor här tidigare som kollat på fönsterna, dessa firmor har varit specialiserade enbart på fönster och vi har fått kostnadsförslag från dessa. Tyvärr så var vi inte nöjda med detta utan ringde också en lokal byggnadsfirma och det var en kille från denna firman som var här i tisdags. Nu väntar vi på att få ett kostnadsförslag från den här firman också och hoppas på att det blir ett vettigt pris så att bytet av våra fönster kan komma igång under våren.
I onsdags var det dags för provtagning inför läkarbesöket som jag hade tid till på torsdagen. När Tony kom hem från jobbet i onsdags körde vi till Kristianstad och åt buffé på China Wall.

I torsdags var det så dags för mitt läkarbesök på Reumatologmottagningen på Blekingesjukhuset i Karlshamn. Där fick jag träffa en väldigt trevlig och påläst läkare som konstaterade att det var gikt som jag hade. Han tyckte att jag skulle fortsätta med medicineringen av Allupurinol men öka dosen eftersom värdena hade blivit betydligt bättre efter att jag börjat medicinera med den här medicinen. Han tyckte också att jag kunde fortsätta med den inflammationshämmande medicinen när jag får giktattackerna (skoven). Igår kollade jag min journal på nätet och såg att betalningsförbindelsen mellan Landstinget Blekinge och Universitetssjukhuset i Århus, Danmark nu är klar och att den hade skickats med post igår. Nu hoppas jag att det inte dröjer så länge innan jag kan börja få mina behandlingar utförda av specialistläkarna på detta sjukhus i Danmark. 
 

Idag var det extra gott med frukost när Tony hade köpt dansk ost till bullarna.
Nu har jag precis tagit en helt underbar dusch och strax så skall jag dricka ett glas vin även om jag vet att det inte är så bra för gikten men de gånger jag har fått mina giktattacker (skoven) så har det inte berott på alkohol i alla fall, det är en sak som är säker. 


Önskar alla läsare en jättefin lördag!

Ta väl hand om Er och varandra!


2 kommentarer:

 1. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer, för jag kunde inte få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr Rich av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr Wealthy och jag lyssnade till hans ord och följde de instruktioner som jag gav honom. Kan du tro att min man kom hem inom 12 till 16 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, uppskattande och tacksam för Gud för att använda Dr Rich att få min man tillbaka efter 3 månader av brutit äktenskap. Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr Rich nu via hans Email ID: wealthylovespell@gmail.com ELLER du kan WhatsApp honom också på +2348105150446 för mer information. Gud välsigne dig herrn

  SvaraRadera
 2. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

  (1) Sluta skilsmässa.
  (2) End Barrenness.
  (3) Lycka till stava.
  (4) Äktenskapspell.
  (5) Bli av med andliga problem.

  SvaraRadera