söndag 24 februari 2019

Min vecka!

Veckans bästa!

Helt klart det fina vädret vi haft med plusgrader och solsken.

Veckans sämsta!

Att förkylningen inte har blivit bättre.

Veckans låt!


Kommer inte på någon särskild låt just nu.

Veckans 3 mest lästa inlägg!

Jag har inte uppdaterat bloggen så mycket i veckan, det har faktiskt bara blivit 3 inlägg, så det får ju bli dessa inlägg då.


Tillbaka igen!
Mörk och regnig torsdag!

Solig lördag!

Veckans vill ha!

Finns inte något jag vill ha! Jag vill bara bli frisk!

Veckans godaste!
 

Veckans bästa köp!

Mat och rosor

Veckans humör!

Ganska bra trots smärtor och förkylning.

Veckans mest gillade instagrambild!


Det här ser jag fram emot nästa vecka!

Jag har inte så mycket planer för veckan som kommer, men jag hoppas att förkylningen ger med sig. På fredag har jag ett bokat läkarbesök på Öronmottagningen på Blekingesjukhuset i Karlshamn och då hoppas jag få hjälp med min dåliga hörsel.


 
1 kommentar:

  1. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer, för jag kunde inte få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr Rich av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr Wealthy och jag lyssnade till hans ord och följde de instruktioner som jag gav honom. Kan du tro att min man kom hem inom 12 till 16 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, uppskattande och tacksam för Gud för att använda Dr Rich att få min man tillbaka efter 3 månader av brutit äktenskap. Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr Rich nu via hans Email ID: wealthylovespell@gmail.com ELLER du kan WhatsApp honom också på +2348105150446 för mer information. Gud välsigne dig herrn

    SvaraRadera