torsdag 21 februari 2019

Mörk och regnig torsdag!

Idag vaknade man till en mörk och regnig dag här. Det var ganska mysigt att ligga kvar i sängen och titta på Nyhetsmorgon innan frukosten.

När jag hade ätit min frukost tog jag hand om gårdagens disk och sedan har jag tvättat samt städat undan lite här. Nu har jag lite som jag skall förbereda inför morgondagen då jag får besök av Alva.💗  Hon kommer tidigt på morgonen eftersom Christer lämnar henne här när han kör till jobbet i Sölvesborg. Hon skall sova över här tills på lördag så ikväll skall Tony och jag köra och handla lite till vårt "fredagsmys".


Önskar alla läsare en jättefin torsdag!

Ta väl hand om Er och varandra!


1 kommentar:

  1. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer, för jag kunde inte få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr Rich av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr Wealthy och jag lyssnade till hans ord och följde de instruktioner som jag gav honom. Kan du tro att min man kom hem inom 12 till 16 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, uppskattande och tacksam för Gud för att använda Dr Rich att få min man tillbaka efter 3 månader av brutit äktenskap. Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr Rich nu via hans Email ID: wealthylovespell@gmail.com ELLER du kan WhatsApp honom också på +2348105150446 för mer information. Gud välsigne dig herrn

    SvaraRadera