torsdag 17 januari 2019

Väntan och ovisshet…

 

Så lider även denna vecka mot sitt slut och jag har ännu inte fått något besked från min läkare i Lund hur det har gått efter att han kontaktat specialistläkarna på Skejby sjukhus i Aarhus, Danmark. Jag var ju nere på Universitetssjukhuset i Lund den
12 december 2018 och då gjordes det en undersökning av mina mina lungor, (en s.k pulmonalisangiografi). Denna undersökning gjordes för att utreda om det fanns fler förträngningar av gamla proppar i lungorna. Den 13 december 2018 ringde min läkare och meddelade att bilderna från denna röntgenundersökning skulle skickas till Skejby sjukhus där det finns specialistläkare för pulmonell hypertension. Nu har det alltså gått mer än en månad sedan han hörde av sig så jag hoppas verkligen på att snart få något svar därifrån. Jag är inte särskilt nervös för vad beskedet blir men jag tycker att denna väntan och ovisshet är jobbig.

  ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆
Jag har verkligen inte mått särskilt bra i höst och vinter, det har varit än det ena, än det andra och jag tycker det är jobbigt att använda syrgas dygnet runt. Syrgasen gör att jag känner mig väldigt begränsad och jag har mest varit hemma. Jag tycker det känns så jobbigt att behöva ha syrgasgeneratorn med mig överallt. I lördags körde Tony och jag i alla fall iväg en liten tur till Kristianstad men då var det över 14 dagar sedan jag senast var utanför husets väggar. Ikväll var det tänkt att vi skulle åka iväg och handla lite men jag har varken lust eller ork att åka iväg så Tony får handla efter att han slutat jobba.
  ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆
Idag har jag haft problem med min IBS mage så jag åt inte någon frukost förrän vid 12-tiden och jag känner mig fortfarande inte okej i magen men jag skall försöka ta mig i kragen och fixa lite här hemma så att Tony slipper ta allt när han kommer hem.
  ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆ ☆:*´¨`*:☆
Det här blev ett deppigt inlägg men just nu känner jag mig inte särskilt uppåt så det får bli som det blir.