måndag 5 juli 2010

Ny vecka med Killebomfestivalen!

1
z4c318714064a7
Ja, så går vi in i en ny vecka, fortfarande fint solskensväder och varmt är det, nu vill man verkligen inte klaga, men när man har problem med andningen och som jag även har lymfödem, så är det ibland jobbigt, men jag älskar ändå sommaren, skulle absolut inte vilja vara utan det här vädret, särskilt inte om man tänker på vilken temperatur vi hade för ca 1 halvår sedan, visst är sommaren härlig ändå, och alldeles för fort går den här årstiden över tycker jag.

2vwa2cp
 

Den här veckan börjar:

Killebom – Sölvesborgsfestivalen, den här festivalen komma att hålla på under
tiden 7/7 – 11/7. Festivalen börjar med stor
“Krämarmarknad”, marknaden håller på från klockan 08.00 till 18.00 på onsdag.

torsdag blir det stora dragplåstret Nanne Grönvall, men inte nog med detta, för att värma upp publiken inför kvällens framträdande med Nanne Grönvall så kommer Mjällby AIF:s spelare att sjunga MAIF-sången på Stortorgets scen, och för de som inte nog av spelarnas sång, så finns det sedan möjlighet att besöka Golfkrogens serveringstält på Stortorget. De kommer att ha Mjällby AIF-tema under hela festivalen.

fredagskvällen kommer Idol-vinnaren Erik Grönwall att uppträda på Stortorgets scen.

lördagskvällen kommer Thorleifs spela dansmusik på Stortorgets scen mellan
kl: 21.00 – 01.00
, och för de som gillar Sméns Baglomma så kan jag tipsa om att de spelar i Rundellas serveringstält mellan
kl: 24.00 – 02.00
. Det kommer också finnas möjlighet att se utebio, det är Josef Fares nya film “Farsan” som kommer att visas vid Flora Persson eller vid regn på  Scala.

“Killebomfestivalen” avslutas på söndag.

Utöver vad jag här har tipsat om under festivalen så finns det massor med andra fina uppträden och begivenheter som är väl värda ett besök, för att se fullständigt program så kan Ni gå in på Sölvesborgs kommuns hemsida:
http://solvesborg.se/killebom1eeyore-week
Love--Hugs Nilla1969377opnj80qjpf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar