söndag 4 juli 2010

Datorköp på Tradera!

5f38lw0d Igår var gubben och jag iväg för att uträtta lite ärenden. Gubbens gamla laptop har krånglat lite på sista tiden, han behöver nog byta hårddisk i den, men han har ännu inte fått tag i någon annan hårddisk. I fredags satt jag och sökte lite på Tradera, tänkte kanske att det fanns någon begagnad hårddisk eller en laptop som man kunde köpa lite billigt, kanske köra och hämta den för att veta att man får verkligen får den vara som man betalar för. Nu hittade jag naturligtvis inte det jag sökte, men hittade en mini-laptop, helt ny faktiskt, och denna fanns i Sölvesborg. Det blev ett billigt köp via köp-nu-pris och i dag hämtade vi denna dator samtidigt som vi naturligtvis betalade för varan. Gubben ville väl egentligen inte ha en sån här mini-laptop, han tycker nog den är lite för liten att egentligen sitta länge vid, men, men nu har han i alla fall en dator han lätt kan ta med sig och som duger bra att använda tills han får tag på en lite större lap-top. När vi hade hämtat denna dator så körde vi vidare till Kristianstad, vi var inne en runda på Kupan och kollade runt lite, vi handlade lite och gjorde några fynd där, vi hann också ta en fika där, innan vi körde vidare till ÖB för att handla lite.1zedxd3
Vi kom hem på eftermiddagen, väl hemma tog vi det ganska lugnt, vi grillade och åt gott, det blev grillad flintastek med min hemmalagade pastasallad, därutöver gjorde jag en grönsallad med lite vinägrett, jättegott var det faktiskt. På kvällen kom Jimmy och vi satt och pratade här tills klockan var en bra bit över midnatt. 1zedxd3  
Nu idag skall vi fixa och dona lite här hemma, vi har bl.a en gammal soffa som skall bäras ner från övervåningen, den skall sedan köras till Miljöstationen i veckan. Vi får hoppas att dottern och svärsonen kan komma hit så gubben får hjälp med att bära ner soffan. 
1zedxd3
Nu har jag förresten fått tag i en rullstol också, gubben körde till Mjällby häromdagen så han fick träffa en av distriktsarbetsterapeuterna personligen, det var inga problem alls, utan han fick rullstolen med sig hem samma dag. Jag har ännu inte använt den, vill ju försöka klara mig utan den så mycket som det går, men på onsdag om jag skall på Marknad så blir det nog rullstol för min del. När jag sedan har varit i Lund för ytterligare utredningar angående mina lungor, så får jag se hur det blir i framtiden. Jag vet ju inte om man kan bli bättre när man har sådana här besvär eller om man endast kan få sjukdomsförloppet att stanna upp där det är i dagsläget, i så fall kan jag kanske behöva andra hjälpmedel och eventuellt en bostadsanpassning, eftersom vi har tvättmaskin och dusch i källaren, som det är nu så är det stora problem när jag skall bära tvätt m.m. Jag vill ju gärna kunna fortsätta att sköta en hel del hushållssysslor själv, jag tycker redan innan att det är tillräckligt mycket saker som jag måste be andra om att göra. 
dfdfadfadf  
Nu skall jag ha lite frukost, sen skall jag försöka få lite uträttat här hemma i alla fall, har bl.a en hel del tvätt som måste vikas, jag har också tänkt tvätta en del, idag är ju gubben hemma och kan hjälpa mig bära upp tvätten, så att jag sen kan hänga den ute, det är ju fortfarande fint väder så man får ju passa på.
r7qcsi

Vore jag ett litet barn
då skulle jag gå ut och leka.
Bygga mig en liten kvarn
och ro min lilla eka…
- Verner von Heidenstam -

floralday2

1558463lq7n33448p-1999666666666 Nilla

1 kommentar:

  1. Jag hoppas du kommer slippa rullstolen ... och att du blir bättre :) sommar varma kramar
    Maya

    SvaraRadera