onsdag 24 februari 2010

Stopp för magsäcksoperation i Blekinge?

vargar
I höstas var jag hos min husläkare för en del saker som skulle utredas, då frågade jag om det fanns möjlighet att få en magsäcksoperation eftersom jag är överviktig, men då svarar min husläkare att hon inte får skriva någon remiss till en sådan operation, att det i Blekinge är stopp för dessa operationer, men  just idag hade Radio Blekinge ett program om att de här  operationerna hela tiden ökar, att det är en jämn ström med remisser till dessa operationer. Jag börjar undra vad min husläkare håller på med. 
989366gjo75r8lb7Finns det någon här i Blekinge som vet om det är stopp för dessa operationer? Jag vore tacksam för kommentarer!

cold-get-down 

djurvargillustration(1)mattband_75383638 app_full_proxy  dulzeeeeKramBALLOONHEARTSEMOTICON

2 kommentarer:

 1. Men snälla du, ska du verkligen göra en sådan operation? Jag skulle egentligen också behöva göra det, men för det första så får jag inte för min man. Han har sett hur en arbetskamrat som visserligen blev smal, men blev samtidigt så sjuk så hon orkade inte med någonting. Jag är nog hellre överviktig då och jag tror inte att du är överviktig inte vad jag kan se på ditt kort i alla fall.Vi kan väl få vara som vi är, eller vad säger du?
  Har jag frågat dig om du är med på facebook?
  Önskar dig allt det bästa!
  Stor kram från livsnjutare.

  SvaraRadera
 2. Nilla, har du ingen mailadress som man kan skriva till?
  Om du nu vågar lämna ut den till mig.
  Kram livsnjutare.

  SvaraRadera