onsdag 10 februari 2010

Dokumentär med Caj Karlsson

1938681ewyutaw5eh Jag hörde något roligt idag, det kommer nu i vår att sändas en dokumentär som handlar om sångaren Caj Karlsson, en jättefin sångare från Hasslö.

Caj bor på Hasslö som är en härlig ö här i vår vackra skärgård, och för alla som inte varit där, så vill jag verkligen rekommendera ett besök till Hasslö och till vårt vackra Blekinge “Sveriges Trädgård”.

Nu nog reklam om Blekinge, det är Caj Karlsson som är det viktiga, denna sångare som har en underbar röst och en härlig utstrålning.

Caj Karlsson startade sin skivkarriär med bandet Sinn Fenn och 2004 solodebuterade Caj Karlsson tillsammans med Världens bästa band och albumet “Gud straffar somliga med en gång”.


Dokumentären som kommer att sändas nu i vår, handlar om Caj Karlssons turné under sommaren 2009, dokumentären heter “Tillsammans med Caj”. På den här turnén fanns förutom Caj, även Staffan Hellstrand och Stefan Sundström.

Dokumentären har gjorts av Per-Anders Rudelius som bor i Karlshamn, Per-Anders har följt Caj under turnén 2009, Per-Anders gjorde även den fina dokumentären som hette: “Småskalighetens hjältar”, en dokumentär som nyligen sändes i repris, det var en jättefin film om hur det är med vår närproducerade mat och om hur livet är för småbönderna här ute på landet.

1499593mv48ojseq8

1207945grli2vrnuh 1485999sj50li8rdh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar