måndag 22 februari 2010

Globala uppvärmningen och Facebook!

1332127g4g8e6cok3 
676278iwkmyvw9mz 
Ja, idag blev det inte så mycket gjort som jag tänkt, men jag har i alla fall packat Tradera-vinsterna, gubben har varit och postat dom här paketen/breven, städningen blev inte heller riktigt vad jag tänkt mig, men jag har plockat undan en del här i alla fall och tvätten får nog vänta till i morgon. Gubben har som sagt varit i stan, och sonen är hos en kompis i stan, han skall bli skjutsad hem i natt.
Pimboli_met_boek l_506e71ed6c7d1b98b61d1a94f4aba047 
Meterologerna har sagt att det skall komma en hel del snö, lite har det snöat redan, men mer väntas väl under natten och tidiga morgonen. Inget kul alls, men så är det ju för alla nu i landet, det verkar inte vara så många som tycker att snön är kul längre, inte ens dom som har sportlov. Det är ju också väldiga problem med tågtrafiken i hela landet, väldigt tråkigt just nu eftersom det just under sportlovet blir mycket resande. Med denna vinter som vi har haft så kan man verkligen undra var den globala uppvärmningen tog vägen? Jag håller mig i alla fall gärna inomhus just nu, hade nog behövt vara ute lite mer, men just nu känns det inget vidare, min balans är ju inte den bästa, har lätt för att ramla, och någon
olycksfallsförsäkring får jag inte på grund av mitt handikapp.

1667663g1jy210nl3

Det här lät ganska gnälligt tycker jag, så är vardagen ibland, men man måste tänka positivt, och det gör jag verkligen, det finns så mycket att glädjas åt, bl.a Facebook. I helgen blev jag via FB vän med en gammal barndoms- och ungdomskamrat som jag inte har träffat på många år, sånt är kul, dessutom fick, jag, gubben och våra barn kontakt med gubbens brorsdotter, alltså barnens kusin som bor i Danmark, henne har vi inte träffat sedan sonens konfirmation och då hon bara var 5 år, nu idag är hon 14 år och då är det dags för hennes konfirmation eftersom man i  Danmark konfirmeras vid 14 års ålder. 

ssl1105  
1zoji3n  tattyheart1 
n i l la   438747ssby05di26

1 kommentar:

  1. Stine är bara 12 år, det skrev hon till mig. :)
    Har du ringt ICA bankens olycksfallsförsäkring?

    SvaraRadera