måndag 3 september 2018

Vardag igen…

mjau-39742746_2637980532894593_5202093745016668160_oGodmorgon kära läsare! 1th_27803_thumb2

Så blev det måndag och vardag igen. Det är ganska varmt här idag också men inte lika soligt som igår och knappt lika varmt men det blir nog en fin dag ändå.

Igår kändes det som en riktig sommardag så jag gick ut och satte mig i solen. Tony klippte gräset som nu hade växt rejält efter allt regnande å Christian och Björn fixade med sina bilar. Jag skulle slängt en del omblommade sommarblommor men det blev inte tid till det igår utan det får vänta till en annan dag. När jag hade suttit ute ett tag så fick vi besök av min syster Inga-Kristin och hennes man Kjell. Dom stannade några timmar och vi satt ute och drack lite kaffe innan dom begav sig hemåt.
201704091335233834_sbig3vvvv[18][8]
Idag vaknade jag innan Tony körde till arbetet men jag hade så ont i bröstet så jag somnade om och sov till klockan 09:00. Tyvärr så har jag fortfarande ont i bröstet, det känns ungefär som när man svalt en karamell som fastnat på vägen ner till magen. Det är kanske inte direkta bröstsmärtor utan jag kan tänka mig att det är från matstrupen som smärtorna kommer. Jag har haft så här några gånger tidigare men vet inte vad det beror på. Det är väl något som jag får ta upp med mina läkare.

Idag har jag födelsedag men det blir nog inte så mycket firande. Jag firar inte så mycket vid födelsedagar numera. I stället för att fira födelsedag får jag väl fira att jag fått leva ett år till i stället. Jag är glad så länge jag orkar hänga med, detta med tanke på vad jag gått och går igenom med alla sjukdomar och att ha varit oerhört nära döden vid minst ett tillfälle så är jag glad för varje bra dag som jag får uppleva.

14079867_1187051341352634_1785416720110974978_n

glitterfy9150856T342D36_thumb[2]9187edc4

19 kommentarer:

 1. Tycker verkligen du ska ta upp de med en läkare <3 känns inte bra att de är så <3 kram

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen :) Kram på dig

  SvaraRadera
 3. Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år!
  Grattis fina du på födelsedagen =)

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen!�� Egentligen borde alla fira att man fick ännu ett år på jorden, för man vet inget om hur mycket framtid man har kvar - även om man är frisk. Texten på bilden är väldigt tänkvärda ord!

  SvaraRadera
 5. Grattis på din födelsedag! Idag var det supervarmt här idag och det var så skönt att cykla till gymmet idag! :)

  SvaraRadera
 6. Grattis på födelsedagen och ja det har ju varit sommar idag =D

  SvaraRadera
 7. Stort grattis på födelsedagen :D. Men inte kul där med värken :(. Vi hade riktigt varmt väder både idag och igår jag hoppas det håller i sig :)

  SvaraRadera
 8. grattis på födelsedagen! :)
  Usch, de låter inte bra. du borde nog kolla upp de <3

  SvaraRadera
 9. Önskar dig stort grattis på födelsedagen! Hoppas din dag har varit bra! ❤️❤️

  SvaraRadera
 10. Stort grattis på födelsedagen. Hoppas du fick en bra dag.

  SvaraRadera
 11. Åh, stort grattis på din dag! Sunt sätt du har på livet angående att vara glad för varenda dag. Önskar att det inte krävdes någonting så hemskt som exempelvis sjukdomar för att man skulle inse det!

  SvaraRadera
 12. Grattis på födelsedagen :D

  SvaraRadera
 13. Men åh, GRATTIS på din dag!!!
  Jag firar inte heller mina födelsedagar längre, firar barnen extra mycket i stället!!

  Hoppas du har haft en fin dag!

  Kram kram

  SvaraRadera
 14. Grattis så mycket i efterskott fina du :)

  SvaraRadera
 15. Grattis i efterskott! Det låter som en bra idé att ta upp det med din läkare, om inte annat så för stöd och rådgivning. :)

  SvaraRadera
 16. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

  (1) Sluta skilsmässa.
  (2) End Barrenness.
  (3) Lycka till stava.
  (4) Äktenskapspell.
  (5) Bli av med andliga problem.

  SvaraRadera