onsdag 12 september 2018

Denna onsdag!

Reumablick-20863245_222615478266335_1318883173457467833_oGod middag kära läsare! 0020

Ännu en dag med nackvärk som är rent jävlig. Igår tyckte jag att det var lite bättre men ju längre dagen gick så blev det värre och värre, tyvärr blev ju nattsömnen lidande av detta men jag vaknade vid ungefär samma tid som vanligt idag så då var det bara att stiga upp. Jag tycker inte det blir bättre av att ligga utan det är bättre att komma upp och sätta igång med lite sysslor. Det gäller bara att ta det lugnt med nackrörelserna och ta lite pauser emellanåt. Lite grejer har jag fixat med här i alla fall och nu är det dags för mig att ta en kaffepaus och fixa lite grejer på datorn.


3184871jhez7xdxl3

Idag har räkningen av utlandsrösterna i valet inletts men något slutgiltigt resultat från riksdagsvalet blir troligtvis inte klart förrän på fredag. 

I Expressen kan man läsa följande:
“ Det är ännu oklart om man hinner bli klara under onsdagen eller måste fortsätta under torsdagen, enligt Jenny Stad, pressekretare vid Valmyndigheten.

Två viktiga besked återstår från rösträkningarna:

Den preliminära rösträkningen i valdistrikten - valnämnderna i kommunerna - ska bli klar under onsdagen när de sista rösterna från utlandet och förtidslokalerna räknas.

Efter den preliminära rösträkningen gör länsstyrelserna om rösträkningen och presenterar det slutliga resultatet för riksdagsvalet på fredag. Det arbetet har redan startat men kommer inte att avslutas förrän de sista onsdagsrösterna levereras till länsstyrelserna”

3184871jhez7xdxl391060934

Gulsporre skön.

Hav tack ljuva sommar för allt vad du gav
av blommande ängar och glittrande hav,
för böljande fält av vete och råg.
I minnet skal leva allt vackert vi såg.

Nu lyser rönnen bland björkar och al,
hör syrsorna spelar långt nere i dal.
Med vemod jag skådar senhöstens blomma.
Gulsporre skön ? jag väntar dig komma.

~~Linnéa Norold~~Önskar alla läsare en fortsatt fin dag! 0018

glitterfy7111057T719B8115c5c64d

12 kommentarer:

 1. Varje gång man hör att du har ont så blir man så ledsen! Lider så med dig att du ska gå och ha ont sådär. Hoppas du får en fin dag idag trots din värk :)

  SvaraRadera
 2. Nackvärk är verkligen hemskt att ha! Hoppas att du känner dig bättre nu. Det ska bli skönt när alla röster är färdigräknade.
  Ha en skön kväll!��

  SvaraRadera
 3. Hoppas du känner dig bättre!

  SvaraRadera
 4. Det är lite skit när man inte får sova ordentligt. Jag tror inte jag sovit ordentligt på säkert 5-6 år, minst. Men man vänjer sig, tyvärr. Jag skriver tyvärr för jag tycker egentligen inte det är något man ska behöva vänja sig vid. Men det är som det är. Jag hoppas du får en bra dag, lite sömn till trots.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 5. Hoppas nacken blir bättre! Så fint <3

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas verkligen att det känns bättre idag :)

  SvaraRadera
 7. Ajaj Låter inte bra med värk i nacken! Hoppas det blir bättre.
  Detta valet tar verkligen kål på en! Så mycket väntan och det har varit så otroligt spänt! Kan tipsa om att hålla koll på Val.se för de senaste uppdateringarna. Jag tror faktiskt inte det kommer bli klart förrän nästa vecka, de sa iallafall under valvakan att det troligen blir klart med räknandet denna fredag men att allting skulle förhoppningsvis bli helt klart 2v efter valet.

  SvaraRadera
 8. Skönt att se att utlandsrösterna räknas och förhoppningsvis inom kort har vi ett resultat, just nu känns allt som en härva och man kan varken säga bu eller bä! :o

  SvaraRadera
 9. Vad man måste vänta på detta med valet. Man vet ju inte än vem som vinner detta val. Hoppas det blir klart snart.

  SvaraRadera
 10. Hoppas värken försvinner snart. Måste vara fruktansvärt för dig.

  Längtar till röstningen är klar men tyvärr tror jag inte att det blir som jag vill 😒

  SvaraRadera
 11. Hoppas du mår bättre idag! Spännande med valet och rösterna, att det är så jämt är galet!

  SvaraRadera
 12. Jätte fin och härlig dikt :D

  SvaraRadera