lördag 1 september 2018

September och vi går mot höst!

2a569fc0God middag alla läsare! graphics-ladybug-605780

Tyvärr så är det inget bättre med värken idag men jag har tagit en del smärtstillande så jag ska nog orka vara på benen lite i alla fall. Idag har Tony och jag ätit god dansk frukost (eller “morgenmad” som dom säger i Danmark). Vi värmde Hattings goda “Danske Rundstykker” som vi åt med dansk ost och dansk marmelad.

rundstykker  347-6678[26]hallon[8]Efter frukosten satte Tony igång med bilreparationerna. När han besiktigade bilen senast så blev den inte helt godkänd utan det var en del grejer som behövde fixas och nu är han snart klar med alla reparationerna. Däcken på bilen var inte bra så han började med att beställa helt nya däck, därefter beställde han nytt avgassystem som han bytte förra veckan och idag har han bytt bromsar m.m på bilen, så nu tror jag att den snart är klar för ombesiktningen.

Jag har lite svårt att koncentrera mig idag och jag blir så rastlös på grund av smärtorna så jag får tyvärr inget gjort. Något som jag hade kunnat tänkt mig göra idag däremot det hade varit att åka till IKEA. När jag blir så här rastlös så är det skönt att åka iväg och försöka fokusera på något annat än allt som behöver göras här hemma. Jag vet inte hur länge Tony behöver hålla på med bilreparationerna så vi får se om det kanske blir för sent att åka iväg.

Om ni klickar på bilden nedan så kommer ni in på Soundcloud och kan lyssna på Love Yourself med min son:
Ch

Önskar alla läsare en underbar lördag!puppy-saying-smiley-emoticon

glitterfy7111057T719B81  9767e1d5

13 kommentarer:

 1. Hoppas att bilen går igenom nästa besiktning

  SvaraRadera
 2. Får hoppas bilen går igenom nästa gång. Kram på dig ��

  SvaraRadera
 3. Den där marmeladen händer det att jag köper ibland, för den är så god! :D Hoppas att Tony får bilen att funka så kan ni kanske ta en liten åktur iallafall? Ibland när man är så dålig att man inte orkar göra något, är det ändå skönt att bara lämna huset en stund :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad gott med hallonmarmelad! Lyx.
  Lycka till med bilen!

  SvaraRadera
 5. hoppas bilen går igenom. Här i skåne är de sommar fortfarande. temperaturen är för hög fortfarande :)

  SvaraRadera
 6. Fin frukost ni hade. ��

  SvaraRadera
 7. Tråkigt med bilen. Får hoppas den går igenom nästa gång! ❤️

  SvaraRadera
 8. Vad tråkigt med bilen! Ikea är alltid bra tidsfördriv om man är rastlös :)

  SvaraRadera
 9. Så sjukt jobbigt att va rastlös . Hoppas du får en bra helg ♡

  SvaraRadera
 10. Var också väldigt orolig idag, men det beror mer på ångest av andra skäl för mig. Hoppas att ombesiktningen blir bra nu :D

  SvaraRadera
 11. Så skönt ändå att han kan fixa bilen så att ni slipper lämna in den på verkstad. Smidigt. Vår bil gick inte heller igenom besiktningen i våras, så vi fick lämna in vår.

  SvaraRadera