måndag 17 september 2018

Måndag morgon…

40960954_10155867743886909_8473670858089431040_nGod morgon alla läsare! emoticon00000001

Så sitter man här igen och är skittröttt. Jag sov ända till klockan 09:00 men ändå var jag så trött, det var bara till att gå upp ändå och ta mina morgonmediciner en timme försenat. Det är i alla fall bättre med nackvärken och det är ju skönt. Jag får väl fortsätta några dagar till med den inflammationshämmande medicinen så att det verkligen blir helt bra.

Igår hade vi en jättefin dag här hemma. Vi fick besök av Christian, Amanda och lilla Calle. Christian skulle fixa lite grejer på sin motorcykel och sedan vinterförvara den. Christian hade kört inom Biltema och köpt några bildelar till Tony så att han kunde byta dessa delar på bilen igår också. När dom var klara med dessa grejer körde Tony och Christian ner till stan och hämtade mat till oss som vi åt medan vi kollade på film.

Nu skall jag snart äta lite frukost och sedan blir jag hämtad här vid 12-tiden av Tony som skall köra in mig till Folktandvården där jag har en tid hos tandhygienisten.

img_1769Dagens citat!5b5njp.jpg

No matter how you feel, get up, dress up and show up.

glitterfy7111057T719B8149721621.pngn

24 kommentarer:

 1. Usch o fy, gillar inte att åka till folktandvården haha! Tycker det är läskigt med allt sådant ! :) Jag hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med lite besök! Hoppas du får en fin dag idag :)

  SvaraRadera
 3. Inge kul att gå till tandläkaren. Synd att det är så himla dyrt att gå till tandläkaren, om det hade varit billigare att gå dit skulle jag gå dit oftare.

  SvaraRadera
 4. Jag gick upp kl 8 idag, är fortfarande lika trött som då haba men ska snart bege mig till jobb :) Hoppas du får en fin måndag!

  SvaraRadera
 5. Låter som ni hade det super mysigt! Hoppas besöket på folktandvården går bra!

  SvaraRadera
 6. Verkar som ni haft en bra dag =)

  SvaraRadera
 7. låter som ni haft det super mysigt!:)

  SvaraRadera
 8. Hoppas du får en fin dag! 😀

  SvaraRadera
 9. Vad bra att värken är bättre, försovde mig också i dag och blev 2 h sen till min morgon medicin, inte bra.. Men ändå är man trött..

  SvaraRadera
 10. Ont I nacken är bland de värsta man kan ha tycket jag. Påverka nästan hela kroppen och mående

  SvaraRadera
 11. Då hoppas vi att det går bra hos hygeniesten idag då

  SvaraRadera
 12. Så mysigt med besök, mat och film!😊 Folktandvården däremot slipper jag gärna!
  Ha en fortsatt trevlig dag!

  SvaraRadera
 13. hoppas du får en underbar måndag .Mysigt med film och besök <3

  SvaraRadera
 14. Jag var också väldigt trött när jag vaknade i morse. Sambon väckte mig kl 6 och då steg jag upp och åt frukost med honom, sen lade jag mig i sängen igen och kollade telefonen. Jag hade bokat en tid på vårdcentralen och fick en sen tid så jag kunde somna om en liten stund... det var sååå skönt =)

  SvaraRadera
 15. Det låter som ni hade en jättemysig dag igår :D Hoppas det gick bra hos tandhygienisten.

  SvaraRadera
 16. Hoppas att det gick bra hos tandläkaren! Tycker inte att det är särskilt behagligt att befinna sig där, men känslan efteråt är så skön :D

  SvaraRadera
 17. Hoppas du blev lite piggare under dagen. :) Härligt att få besök!
  Bra citat, precis det man bara måste få in i huvudet ibland.

  SvaraRadera
 18. Påverkas du negativt om medicinen tas försent eller är det okej? Vet att vissa mediciner är det jätteviktigt att ta samma tid varje dag :) skönt även att du mådde bättre i värken idag :)

  SvaraRadera
 19. På något märkligt sätt är man alltid tröttare på måndagar än alla andra dagar i veckan.Hoppas att det gick bra och att du inte behöver göra ett återbesök hos folktandvården.Det är inte gratis precis att gå ditt.Hoppas att du inte fick allt för ont i nacken när du fick ligga i stolen

  SvaraRadera
 20. Låter som att ni haft en jätte mysig dag!:)

  SvaraRadera
 21. Vad trevligt med lite besök! Själv vaknade jag så trött imorse att jag inte orkade göra något, usch! :(

  SvaraRadera
 22. Låter som att du har haft en bra dag! :D synd att du har vart trött men skönt att nacken är bättre i alla fall! :D // Petra Elisabeth

  SvaraRadera
 23. Ogillar verkligen folktandvården :D hahha ! Hoppas det gick bra :D låter som en bra dag :)

  SvaraRadera
 24. Hoppas verkligen att det gick bra med tandläkarbesöket, själv har jag tandläkar skräck till tusen och har inte varit där på flera år ��

  SvaraRadera