onsdag 7 februari 2018

Tiden går fort…

55f85661Väldigt vad tiden går fort…

Jag har inte alls känt mig pigg på senaste tiden, men det beror ju till stor del på att jag har smärtor varje dag, men jag har också kommit på att det var allt för länge sedan jag fick min injektion av Behepan. Jag skall ju ha denna var tredje månad, men kom på att det är mycket mer än 3 månader sen jag fick den senast så idag har jag beställt en tid hos distriktssköterskan för en ny injektion och fick en tid nästa vecka. Jag får hoppas att jag blir lite piggare efter att jag fått injektionen.

Nu är det ca 4 veckor tills jag ska upp till Akademiska sjukhuset igen för att göra ett nytt ingrepp/operation, det skall då sättas in lite fler coils i mitt vänstra lår. Jag är också uppsatt på väntelista inför en annan operation då läkarna skall göra ett nytt försök att gå igenom stoppet i venen som leder blodet från benet upp till hjärtat och detta ingrepp skall göras i narkos. Jag har ännu inte fått något datum för denna operation men jag hoppas att det blir innan sommaren.

e7c47f6a

Nu har det varit väldigt kallt i några dagar och såna dagar håller jag mig inomhus eftersom jag får mer smärtor av kylan. Visserligen var vi iväg och handlade lite i måndags men i övrigt har jag varit inne i värmen. Nu känns det verkligen skönt att vi satte in en ny panna för några år sedan så att vi slipper elda. Tidigare eldade vi med ved men 2014 satte vi in en luft/vattenpanna och nu har vi jämn värme hela tiden och så slipper vi köpa ved. Jag hade inte orkat med att gå upp och ner i källaren för att elda heller. Numera är jag nästan aldrig i källaren eller uppe på ovanvåningen eftersom jag problem med att gå i trappor.

Nu längtar jag verkligen till våren men sedan tycker jag samtidigt att det är bra med väderleken som vi har här i Sverige med de olika årstiderna. Det känns ju härligt att ha nåt att längta till.

01fc1c58

Nu vill jag önska alla läsare en fortsatt fin dag! 1f618 (4)

757d615a

Kram sziv

ec18e1b8Nilla2764_002

1 kommentar:

 1. Håller med dig,, menar redan den 8:e februari i morgon.. :-/

  Jag ska tillbaks till Uppsala vecka 11, tror jag det blir.

  Detta som läkarna gör för dig, tycker du det har hjälpt dig något, eller måste det göras ofta för att det ska göra någon nytta...??
  Tråkigt att du inte kan nyttja hela ert hem.. :-(

  Förstår du trivs med er nya panna,,, visst ved i alla ära, men det är ett jäkla pass.

  Ha nu en fin torsdag.. // Kramen Annelie

  SvaraRadera