lördag 3 februari 2018

Lördag igen…

eb8266ebSå har snart denna veckan också passerat och dagarna har gått sin gilla gång.

I onsdags hade vi besök av min syster Britt-Marie och hennes man Sven. Tony fick hjälp av Sven med att lyfta ner några stora fönsterrutor från vår altan och sedan satte dom plast att täcka där fönsterrutorna varit tidigare. Detta behövdes göras eftersom en del brädor blåst sönder. Till våren skall Tony byta ut dessa brädor samt en del andra brädor som har murknat av väder och vind. När detta är klart skall glasrutorna sättas dit igen och sedan behöver det fixas en del annat på altanen.

I torsdags åkte Tony och jag in till Vårdcentralen så att jag kunde ta blodproverna som skickas till Hjärtmottagningen på Universitetssjukhuset i Lund. Det blir inte lika mycket blodprover som jag behöver ta numera. Läkaren på Kardiologmottagningen i Karlshamn bytte ju ut min blodförtunnande medicin så nu slipper jag att ta
PK-provet. Blodproverna som skickas till Lund tar jag en gång i månaden och det känns ju bra att slippa ta mer prover eftersom jag är extremt svårstucken. När jag var klar på Vårdcentralen körde vi till Kristianstad för att handla lite. Först kollade vi lite på “Kupan” där jag hittade en bok som jag skall sälja på Tradera. Jag fick ge 40 kronor för boken men jag vet att denna bok är väldigt eftertraktad och att jag sålt en sån tidigare för ett högt belopp. Därefter körde vi bort till Erikshjälpen där vi också hittade lite grejer. Jag köpte bl.a en “My Little Pony” som jag skall ge till Alva och sedan hittade jag en rolig sak som vårt kommande barnbarn skall få. Vi var också inom på Lidl och kollade lite grann innan vi körde bort till China Wall och åt “buffé”.

På hemvägen handlade vi lite matvaror i Bromölla och Sölvesborg innan vi körde hemåt. Jag tycker det är så skönt att slippa fara iväg och handla ofta så vi försöker köra iväg och handla max 2 dagar i veckan. Jag mår ju inte heller så bra alla dagar så vi får passa på att handla på de dagar när jag orkar åka med.

Igår var det en ganska lugn hemmadag för oss.

Idag åkte Tony iväg tidigt för att få en del information angående ett dataprojekt och jag  låg ganska länge innan jag kände för lite frukost.

tv-collectionIkväll blir det TV-kväll för vår del. På lördagarna brukar det inte vara så mycket program på TV som vi gillar men ikväll skall vi titta på Melodifestivalen och sedan skall vi naturligtvis se den nya Beck-filmen på Cmore.

       0_166cd6_70266626_orig

Nu vill jag avsluta med att önska alla läsare
en fortsatt fin lördag.   version-6c362abce615067926f4b8b6934c0d1d

Ta väl hand om Er och varandra. 1f618.png2

glitterfy7115307T321B811328988504_63

   2d17a545glitterfy7115324T524B81[3]musique-note-musique-00015

2 kommentarer:

 1. Vad gillade ni den nya Beck-filmen..??

  Visst är det gött att orka följa med och handla ibland,, men ibland orkar jag bara inte, då får Göran åka inom affären innan han kommer hem.

  Ha nu en jättemysig söndag.. // Kramen Annelie

  SvaraRadera
 2. Jodå, vi tyckte filmen var ganska bra, i alla fall bättre än den förra filmen.
  Nej, ibland orkar man verkligen inte åka och handla, man blir väldigt trött av värken :(
  Önskar Er också en jättefin dag
  Kram
  Nilla

  SvaraRadera