söndag 4 februari 2018

Kikki Danielsson och min dotter!

FB_IMG_1461962215400Ja, igår kollade vi på Melodifestivalen och jag tyckte det var synd att inte Kikki Danielsson gick vidare. Visserligen tyckte jag att John Lundvik som gick vidare var jättebra men jag hade också hoppats att Kikkis låt skulle gått vidare direkt till final, men icke Sad smileVi brukar inte titta på Melodifestivalen, har i alla fall inte följt den så som förr i tiden. Jag tycker att det är alldeles för “långrandigt” numera med alla dessa deltävlingar och sedan är det oftast inga låtar som vi “gamlingar” gillar. Melodifestivalen är nog mycket mer omtyckt av de yngre, men jag ville verkligen kolla igår eftersom Kikki var med och jag tyckte låten var jättebra och kul med nån som fortfarande sjunger på svenska. Det var också jättebra musiker som uppträdde tillsammans med Kikki och verkligen kul med dragspel, steelguitar m.m. Den musiken var helt i min smak.

Med tanke på Melodifestivalen så bytte jag omslagsbild på Facebook idag, det fick bli en gammal bild från 1986 med Kikki Danielsson och min dotter Anette. Bilden tog vi när Kikki Danielsson och Lasse Holm uppträdde i Sagoparken (Tivoli) här i Sölvesborg. Min dotter är 4 år på bilden.

0a51ac49glitterfy7115307T321B81x1f3b6.png.pagespeed.ic.vXpB7gFl6F

5dfcd5aeglitterfy7115324T524B81[3]eb0e2e23

2 kommentarer:

 1. Håller verkligen med dig på två punkter angående melodifestivalen.
  Dels detta om flera omgångar,, bättre förr när det var en tävling och sedan punkt.
  Plus detta att det är ingen musik för oss "gamlingar".

  Nä, jag / vi tittade inte ens på det, har inte gjort det sedan de började med dessa deltävlingarna.

  Ha nu en så bra måndag som du kan ha det vännen.. // Kramen Annelie

  SvaraRadera
 2. Vilken toppenfin bild. Kikki var jättetrevlig när vi träffade henne på en bilfirma. Vad kul för dottern också.

  Jag håller med dig om att Kikki skulle ha gått vidare för hon var då inte sämst. Killen som gick vidare hade ju ändå en bra röst men jag gillade inte riktigt låten. Ändå tycker jag kikki och han skulle ha fått gå vidare.

  Jag vill också ha det som förr då det var en stor festlig festival där man fick höra alla låtarna på en och samma kväll

  Nu blir det bara en lång utdragen soppa. Jag gillar både pop, rock, blues, lite rap mm trots min ålder. Bara det musiken är bra så struntar jag i vilken genre det är i. Jag tycker inte det hänt nåt nytt i festivalen utan bara gammal skåpmat

  Nu önskar jag dig en fin tisdag
  kram
  Malin

  SvaraRadera