söndag 15 maj 2016

Pingstafton och Pingstdagen!

Glad-pingst540

Igår på Pingstafton kom Anette, Christer och Alva hit på förmiddagen. Anette och Christer lånade släpet för att köra till Kyrkhult där dom hämtade trädgårdsmöbler som dom köpt. Under tiden som dom var iväg så stannade Alva här hos mig och Tony. Christian tittade också inom här innan han begav sig till Kyrkhult på fest hos Tage. Det blev lite fika här för oss allihop på eftermiddagen.

 Transparent_Grass_with_Daffodils_Clipart

Lite senare på eftermiddagen så åkte jag med Anette upp till Gränum å Tony och Christer körde upp till Olofström för att handla lite till grillningen på kvällen. Det blev sen lite grillning som Christer fixade och vi satt på deras "nya" uteplats under hängbjörken. Det blev en trevlig kväll som vi avslutade med lite "Mello" innan Tony och jag begav oss hemåt. Vi var jättetrötta och jag gick till sängs när vi kom hem. Jag låg och "surfade" lite på "plattan" innan det var dags att sova.

2eb27e0b

Idag har jag inte haft nån ork alls. Jag gick upp ganska tidigt, tog mina mediciner som jag skulle och sen åt vi frukost vid TV:n. Det blev lite TV-tittande en stund men sen kände jag att jag måste vila igen. Jag har sen legat och sovit lite, skulle nog kunna sova ännu mer känns det som, men jag är rädd att om jag sover för mycket nu på dagen, så kan jag väl inte sova i natt. Jag känner mig inte alls i form, kan inte riktigt säga vad det är men jag har inte nån ork alls, så idag blir det nog inget gjort för mig här. Jag mätte min syresättning för en stund sedan å den ligger för lågt så jag får kolla den lite senare och hoppas att den är bättre då. 

f40d92a6Nilla

1 kommentar:

  1. Du har verkligen haft fullt upp ser jag. Det måste vara jobbigt när syresättningen är för låg. Jag hade nedsatt lungfunktion en gång och det kändes som man inte kunde andas. Min man har kol och sömnapné så han får ha en apparat på natten.

    Sköt om dig och ha en skön onsdag
    kram från
    Malin

    SvaraRadera