söndag 7 juni 2009

Nu är festivalen slut för i år!

  
RockinSunday
Nu är årets Sweden Rock Festival slut för det här året, skall bli kul att senare få reda på exakt hur många besökare dom har haft. Festivalvädret har väl inte varit det bästa, i fredags var det kallt och regnade mest hela tiden så för oss i Sweden Rock Shop gick regnkapporna med en strykande åtgång. Igår var det bättre väder men det var jättekallt på kvällen. Detta var första året för mig som jag hade inträdesband till själva området och fredags kväll var vi inne en runda, vi lyssnade lite på In Flames innan gubben och jag körde hem.

Det har varit jättekul att jobba i Sweden Rock Shop men jag har tyvärr inte känt mig så bra, jag har haft ont vid ena lungan och haft smärtor i bröstet, jag blev också väldigt andfådd när jag gick, så igår förmiddag körde gubben mig till akuten. Vi var kvar där i 4 timmar, det blev provtagning och skiktröntgen. Vid röntgen hittade dom någon typ av förändring, “typ” förkalkning vid mjälten så nu skall jag kallas till skiktröntgen av buken, läkaren som jag träffade tyckte också att Vårdcentralen skall utreda min andfåddhet och skriva remiss till ultraljud av hjärtat m.m.
Det var i alla fall inga proppar i lungorna igen men jag har nog en infektion eller inflammation som kan sitta i lungsäcken så jag fick
antibiotika och förhoppningsvis blir andningen bättre efter medicineringen.

Efter akutbesöket blev det att åka ner till Sweden Rock Shop igen, jag hoppas jag gjorde lite nytta där i alla fall, gubben skötte kassan en del och jag försökte göra det som jag orkade.

Idag är vi trötta och skall väl ta det ganska lugnt här hemma, det blir till att tvätta lite och plocka undan det som man inte hunnit med under veckan som gått.

sunday6you
 Kopia av img_478f361f0ee30

Kram

en liten gr%C3%B6n j%C3%A4vulNilla

3 kommentarer:

  1. Åh, vad Sweden Rock var underbart i år igen! :)

    SvaraRadera
  2. Ojdå, här händer det grejjer... Hoppas att du är bättre nu å att du får en riktig undersökning gjord. Ha det så bra ! Kram Kattatanten

    SvaraRadera
  3. Hoppas det blir rekord nästa år också :)

    SvaraRadera