måndag 15 juni 2009

Arg, besviken, irriterad och ledsen

butterflyhello6df1

Ja, idag är jag !cid_1AA71CF2-F342-4A81-81B3-CB5FC50364DF arg,  _cid_6b2ddf4f_cd3e_4ff8_a28e_a1acb4e36d19_1180379054_977202besviken,    irriterad 1229611c35ffornwb !cid_6BD7BA02-7B7D-4924-98BA-60F49F799E09ledsen och sist men inte minst så är jag 36_1_50 jättetrött!

Idag skulle jag göra en röntgen/datortomografi på Blekingesjukhuset i Karlshamn. Förra tisdagen fick jag kallelsen till röntgen och en liten flaska med någon vätska som skulle blandas med 1 liter vatten, denna blandning skulle jag sedan börja dricka 3 timmar innan röntgenundersökningen. Jag tyckte det var lite konstigt att jag inte fick förebyggande medicin/allergimedicin eftersom jag inte tål kontrast och ringde röntgenavdelningen dagen efter jag hade fått kallelsen. Nej då, svarar sköterskan det bör inte vara några problem eftersom det brukar vara beståndsdelen “JOD” som man inte tål och under denna undersökning skall det inte användas “JOD” i kontrasten men hon upplyser mig om att jag bör ringa remitterande Medicinmottagning. I torsdags ringde jag medicinmottagningen, men dom visste inte heller om det skulle vara några problem utan dom tyckte att jag skulle ringa akutmottagningen efter kl. 17.00 samma kväll och naturligtvis gjorde jag det. Sköterskan på akutmottagningen tycker däremot att om jag inte tål kontrast så bör jag nog inte vara hemma när jag dricker den här blandningen.

I förmiddags åkte gubben och jag iväg till sjukhuset i Karlshamn, där satt vi i 3 timmar och inväntade min röntgenundersökning, jag drack min blandning och därefter var det dags för röntgen. När jag blir inropad till min röntgenundersökning så undrar sköterskan på röntgenavdelningen om jag fått förebyggande medicin eftersom jag är allergisk mot kontrast.

Den här undersökningen kunde naturligtvis inte genomföras utan  den här förebyggande allergimedicinen som jag hade efterlyst, så det hela blåstes av!

Nu skall jag få en ny kallelse och göra om hela proceduren, och därför sitter jag nu här, arg, besviken, irriterad, ledsen och jättetrött.

Det är inte första gången som det har blivit missar och fel av personal på Blekingesjukhuset i Karlshamn, förra året i april blev jag lovad en remiss till fotvård. I oktober förra året var jag på återbesök, detta var efter min 6-månaders behandling  med blodförtunnande medicin, “Waran”, läkaren tyckte att jag skulle medicinera med en mildare blodförtunnande medicin “Trombyl”, eftersom det p.g.a min grundsjukdom finns ökade risker för att det skall bildas nya blodproppar. Denna medicin har jag fortfarande inte fått och inte heller någon remiss till fotvård!

Det finns så mycket som jag egentligen skulle kunna anmäla som medicinsk felbehandling, men jag är inte så bra på den här pappersexersisen så om det finns nån vänlig själ där ute i landet som kan tänka sig att hjälpa mig med detta så skulle jag vara tacksam!
Hör gärna av Er!

989159dou5zc2ph1 Kram

rxhangtu NILLA

1 kommentar:

  1. Hödre om din dag av Christer.helt otroligt.Tycker att du skulle ha nog som det är...Kram Carina

    SvaraRadera