måndag 25 maj 2009

Snart dags för festival!

Nu är det bara drygt en vecka

kvar tills festivalen börjar!

Det skall ju som vanligt bli 0002011B jättekul med festivalen, men i år blir det extra kul eftersom jag skall jobba några dagar i Sweden Rock Shop och det skall bli jättekul!! party_6 party_6 party_6 Det blir naturligtvis också tid till att kolla in en del av banden!

 (7)
Det är alltid 29_3_16 kul att besöka den här festivalen, den lilla byn Norje i Sölvesborgs kommun lever verkligen upp när festivalen går av stapeln. Det finns folk överallt och nästan i varenda liten trädgård finns det tält m.m. Massor av människor möts och gammal som ung träffas och har trevligt tillsammans. 
0002032E  image0066 e_pris
Sweden Rock Festival, Pressmeddelande:

PUBLIKREKORD IGEN

För nionde året i rad slår Sweden Rock Festival publikrekord! Förra årets upplaga av Sweden Rock Festival blev den största musikfestivalen i Sveriges historia med 33200 besökare. Med två veckor kvar till 2009 års upplaga, som drar igång den 3 juni, står det nu klart att årets festival blir ännu större!

Sweden Rock Festival startade under namnet Sommarfestivalen i Olofström redan 1992, flyttade till Karlshamn 1993 och antog då namnet Karlshamn Rock Festival. När festivalen hade växt ur kostymen i Folkets Park i Karlshamn tog vi steget till lilla byn Norje i Sölvesborgs kommun och döpte om festivalen till Sweden Rock Festival. Sedan 2001 har festivalen slagit nytt publikrekord varje år och vår fantastiska och trogna publik bevisar härmed återigen att hårdrocken i alla dess olika former är större än någonsin. Good Night and Sweet Dreams MySpace Comments and Graphics
Nillaparty_6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar